Αθλητισμός

Άρης: Έκανε απολογισμό της χρονιάς ο Καρυπίδης

Άρης: Έκανε απολογισμό της χρονιάς ο Καρυπίδης
Ποιο το σχόλιο του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, για τον σύλλογο και τη χρονιά που πέρασε.

O Θοδωρής Καρυπίδης, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, κλήθηκε, μέσω της ραδιοφωνικής συνέντευξής του, να κάνει έναν απολογισμό για την πορεία του Άρη εντός του 2017.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

”Κλείνοντας το 2017 βρίσκει τον Άρη να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, είμαστε ικανοποιημένοι, έχουμε μια στεναχώρια από τα 2 τελευταία παιχνίδια γιατί περιμέναμε να κερδίσουμε, από εκεί και πέρα είμαστε ικανοποιημένοι γιατί είμαστε πρώτη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα, σε κάθε παιχνίδι δείχνει έτοιμη και μετά την διακοπή θα επιστρέψει ακόμη πιο δυναμικά, για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Για εμάς έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θέλαμε να κάνουμε το απόλυτο 9 στα 9 και να κάνουμε όσο μπορούμε μεγαλύτερη την διαφορά, γιατί η κάθε ισοπαλία που φέρνει η ομάδα λόγω το ότι έχουμε βιώματα από πέρσι και κάνουμε στο μυαλό μας σκέψεις και υπάρχει πανικός.

Δεν χρειάζεται πανικός, πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, θα γίνουν και κάποια αποτελέσματα που δεν θα μας αρέσουν, αλλά θα πετύχουμε τον στόχο μας, είμαστε προσγειωμένοι, δεν χρειάζεται να λέμε ότι είμαστε φαβορί, χαμηλά το κεφάλι και θα κάνουμε τον απολογισμό μας στο τέλος, δεν είμαστε τίποτα συνεχίζουμε κανονικά και θα δείξει η συνέχεια, καταλαβαίνω τον κόσμο και εγώ προχθές ήμουν στο Αίγιο και δεν μου άρεσε η ισοπαλία αλλά δεν σκύβουμε το κεφάλι και δεν απογοητευόμαστε, συνεχίζουμε.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments