Αθλητισμός

Θεόδωρος Καρυπίδης: Η απεργία αποφεύχθηκε, προτεραιότητα ο Δεληζήσης

Θεόδωρος Καρυπίδης: Η απεργία αποφεύχθηκε, προτεραιότητα ο Δεληζήσης
Θεόδωρος Καρυπίδης: Ο ισχυρός άνδρας του Άρη έχει πλέον ένα πονοκέφαλο λιγότερο.

Θεόδωρος Καρυπίδης: Η απεργία αποφεύχθηκε και η καρδιά του Θεόδωρου Καρυπίδη επέστρεψε στη θέση της. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη είχε προβληματιστεί πολύ από αυτό το ενδεχόμενο και πλέον έχει την ηρεμία και το χρόνο να ασχοληθεί με άλλα σημαντικά θέματα της ομάδας. Ένα από αυτά είναι η περίπτωση του Γιώργου Δεληζήση και η επέκταση του συμβολαίου του, αφού ο υψηλόσωμος άσος αποδεικνύεται “λίρα εκατό”.

Ο Δεληζήσης μπορεί να πήγε στον Άρη για χάρη του Μυροφορίδη, αλλά ανέπτυξε πολύ δυνατή σχέση με τον Καρυπίδη και όλα φαίνεται να έχουν πάρει το δρόμο τους.

Ο αρχηγός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, αλλά ο Καρυπίδης σκέφτεται να το ανανεώσει πρόωρα για να εκμηδενίσει τις πιθανότητες να χάσει τον παίκτη από την ομάδα του. Ο ρόλος του στα αποδυτήρια και η κομβική παρέμβαση του για την αποτροπή της αποχής παραμονές επαναληπτικού με την ΑΕΚ και πριν από τη σέντρα των playoffs έδιωξε κάθε αμφιβολία. Βέβαια, πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η πρεμιέρα των playoffs αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments