Τουρισμός

Χριστούγεννα: Ο Νο1 ηλιόλουστος προορισμός για τις γιορτές

Χριστούγεννα: Ο Νο1 ηλιόλουστος προορισμός για τις γιορτές
Όσοι θέλουν να περάσουν τα Χριστούγεννα σε ξαπλώστρα κάνοντας ηλιοθεραπεία τότε επιλέγουν να κάνουν μία εξόρμηση στον νούμερο 1 ηλιόλουστο προορισμό.

Ο καιρός εδώ μας υπενθυμίζει ότι είμαστε στην καρδιά του χειμώνα και περνάμε λευκά Χριστούγεννα, όπως άλλωστε έχουμε συνηθίσει. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που επιθυμούν να περάσουν τις γιορτές σε πιο θερμά μέρη, κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Σύμφωνα με το Reader’s Digest ένας τοπ προορισμός για όσους θέλουν ζέστη και επιθυμούν να ζήσουν μία συναρπαστική περιπέτεια αφήνοντας πίσω τον χειμώνα είναι οι Κανάριες Νήσοι.

Γράφει: "Με πάνω από 1.500 χιλιόμετρα εκπληκτικής ακτογραμμής, τα Ισπανικά Κανάρια Νησιά έχουν μια πληθώρα από φιλόξενες αμμώδεις παραλίες που σας περιμένουν. Αποχαιρετήστε την εποχική κατάθλιψη και περάστε τις μέρες αυτές με απεριόριστη ηλιοφάνεια φωτογραφίζοντας υπέροχα τοπία.

Δοκιμάστε τα μοναδικά κρασιά της περιοχής ή αν διψάτε για περιπέτεια, οργανώστε μία εκδρομή στα επιβλητικά ηφαίστεια των νησιών. Ο ζεστός καιρός και η φιλοξενία θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα για τη χαλάρωση στο σπίτι".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments