Τεχνολογία

Συμβουλές δισεκατομμυριούχων για να ζήσεις σαν να είσαι ένας από αυτούς

Συμβουλές δισεκατομμυριούχων για να ζήσεις σαν να είσαι ένας από αυτούς
O Mark Zuckerberg είναι ένας από τους ανθρώπους που μπορεί να δώσει συμβουλές για το πώς μπορείτε να γίνεται δισεκατομμυριούχος.

Ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, είναι διάσημος για την επιλογή του να φορά επί μονίμου βάσεως ένα γκρίζο μακό μπλουζάκι κι ένα τζιν. 

Περιστασιακά συμπληρώνει το περίφημο σύνολο με μια φόρμα με κουκούλα. Μειώνοντας τον αριθμό των αποφάσεων που πρέπει να πάρει κάθε μέρα, απελευθερώνει περισσότερη εγκεφαλική ενέργεια για σημαντικές σκέψεις και αποφάσεις.

Όπως αναφέρει το CNBC, το «αφεντικό» της Tesla και SpaceX, Elon Musk, οργανώνει το πρόγραμμά του σε πεντάλεπτα μπλοκ χρόνου για να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα κάθε μέρα. Επίσης, πάντα επανεξετάζει και επανεκτιμά.

«Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή: Να σκεφτόμαστε συνεχώς πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα και να αμφισβητούμε τον εαυτό μας» λέει ο Musk.nnΕν τω μεταξύ, οι δισεκατομμυριούχοι φίλοι Bill Gates και Warren Buffett είναι αμφότεροι αχόρταγοι αναγνώστες.

Ο CEO της Berkshire Hathaway αφιερώνει το 80% των ημερών του στο διάβασμα ενώ ο συνιδρυτής της Microsoft διαβάζει 50 βιβλία το χρόνο. 

«Είναι μια εξαιρετική στιγμή να είναι κανείς περίεργος άνθρωπος», ανέφερε ο Gates, μιλώντας σε εκδήλωση του Facebook που μεταδόθηκε από το Πανεπιστήμιο Columbia νωρίτερα το 2017. «Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι ότι μένω ξύπνιος μέχρι αργά επειδή διαβάζω και μετά είμαι λίγο κουρασμένος την επόμενη μέρα» είπε χαρακητριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments