Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει τη διγλωσσία της για την ΠΓΔΜ

Ντόρα Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει τη διγλωσσία της για την ΠΓΔΜ
"Εν κρυπτώ" και χωρίς να ενημερώνει την αντιπολίτευση διαπραγματεύεται η κυβέρνηση την ονομασία της ΠΓΔΜ, αφού προσπαθεί να αποκρύψει την απουσία κοινής θέσης μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Πάνου Καμμένου, σύμφωνα με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, όπως μεταδίδει το skai.gr.

Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού ΣΚΑΪ, εξέφρασε η βεβαιότητα πως ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν θα διακινδυνεύσει βέτο για το όνομα, καθώς "η καρέκλα της εξουσίας είναι πολύ γλυκιά" και θα είναι "πολύ δύσκολο να την ξαναδεί". Ο κ. Πάνος Καμμένος "τρώει τις κόκκινες γραμμές του όπως το ψωμί του κάθε μέρα", είπε ειρωνικά.

Συνεχίζοντας η βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε πόσο έχει βλάψει τη διαπραγματευτική ισχύ της Ελλάδας η ενδοκυβερνητική διαφωνία, σημειώνοντας ότι υπό τις παρούσες συνθήκες, με τις παραχωρήσεις που έχει κάνει η νυν κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, μπορεί να υπάρχει παράθυρο για επίλυση του ονοματολογικού.

Αν όμως η κυβέρνηση δεν επιδιώξει ολική λύση στο Σκοπιανό, θα διαπράξει ολέθριο λάθος, όπως τόνισε η πρώην ΥΠΕΞ, επαναλαμβάνοντας πως η ΝΔ θα τοποθετηθεί μόνο αφού μελετήσει το σύνολο της κοινής κυβερνητικής θέσης, όταν αυτή διατυπωθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments