Κόσμος
pagenews.gr / Κόσμος / Το σάιτ που προέβλεψε 17 θανάτους διασήμων πέρσι έβγαλε νέα λίστα για το 2018
Το σάιτ που προέβλεψε 17 θανάτους διασήμων πέρσι έβγαλε νέα λίστα για το 2018 | Pagenews.gr
Pagenews Team 9 Ιανουαρίου 2018, 09:15 9 Ιανουαρίου 2018, 9:15

«Προφήτης των θανάτων των διασήμων», «διεστραμμένη ιστοσελίδα» και «λίστα για αρρωστάκια» είναι μερικοί μόνον από τους χαρακτηρισμούς που κυκλοφορούν για το αμφιλεγόμενο – αν μη τι άλλο- σάιτ DeathList.net.

Η ιστοσελίδα έχει ένα πολύ συγκεκριμένο content: προβλέπει ποιοι διάσημοι θα πεθάνουν κάθε χρόνο. Για το 2017, από τις 50 προβλέψεις που έκανε έπεσε μέσα για τις 17 (δηλαδή περίπου 1 στα 3). Την περσινή χρονιά, το DeathList σημείωσε την επίδοση-ρεκόρ του, για την ετήσια λίστα του, μέσα στην οποία ήταν ο Χιου Χέφνερ και ο Τζέρι Λιούις.

Πλέον, η «επιτροπή των ειδικών» που το απαρτίζουν δημοσίευσε όλο καμάρι τις νέες προφητείες για το 2018. Ανάμεσα στους θανάτους που προβλέπει είναι του Σον Κόνερι, Χόσνι Μουμπάρακ, Στήβεν Χόκινγκ, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος. Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τη λίστα.

Άλλοι πάλι δεν βλέπουν κανένα χιούμορ στη μακάβρια ιστοσελίδα, η οποία έχει μια σειρά από κανόνες για το ποιους θεωρεί αρκετά διάσημους ώστε να ασχοληθεί μαζί τους. Το DeathList δικαιολογείται πάντως λέγοντας πως τα ονόματα επιλέγονται από τον κόσμο, από τα μέλη του σχετικού φόρουμ που φιλοξενεί…

Ετικέτες: 


2018