Αθλητισμός

“Φέτος ο Άρης θα ανέβει εύκολα”

“Φέτος ο Άρης θα ανέβει εύκολα”
Δείτε ποιος το λέει!

Ο Νίκος Αγγελούδης, πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν του Διαγόρα Ρόδου, παραχώρησε δηλώσεις στον ”Yellow Radio”, αναφερόμενος στη φετινή προσπάθεια της ομάδας του Δημήτρη Σπανού, η οποία, κατ’ αυτόν, θα καταφέρει να πανηγυρίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Αγγελούδης:

”Παρακολουθώ τον Άρη, πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου και μαθηματικά ο Άρης θα ανέβει. Η ομάδα έχει ταυτότητα Μυροφορίδη, δείχνει ότι κερδίζει όπου πάει, είναι πολύ σοβαρή ομάδα και συμβάλει σε αυτό και ο προπονητής. Γνωρίζω τον Παύλο Μυροφορίδη και είναι ένα πολύ σοβαρός άνθρωπος. Ο προπονητής έχει δείξει ότι η ομάδα όποτε θέλει κερδίζει, ότι ήρθαν δυο ισοπαλίες δεν λέει κάτι αυτό, αλλά φέτος ο Άρης δεν έχει αντίπαλο. Δείχνει ότι είναι σοβαρή ομάδα, ο καθένας έχει τον ρόλο του και φαίνεται.

Όλα τα παιδιά πάνε καλά φέτος, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος κάνουν την διαφορά, αλλά όλα τα παιδιά είναι αρκετά καλά και έχεις να πεις μόνο τα καλύτερα..Θεωρώ ότι σίγουρα πρέπει να προσέξει και η ομάδα και ο κόσμος γιατί η ομάδα πήγε να ξεφύγει λίγο μετά την ισοπαλία και αν συνεχίσει με νίκες άνετα θα πάρει την άνοδο.Όταν έγιναν οι ισοπαλίες, ήμουν Θεσσαλονίκη και παρακολούθησα εκείνα τα παιχνίδια, αλλά δεν με ανησυχεί, προσωπικά θεωρώ ότι ο φετινός Άρης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί τον Άρη.

Είναι άδικο και για τον κόσμο η ομάδα να μην πρωταγωνιστεί στην Α’ Εθνική, από εκεί και πέρα είναι θέμα χρόνου να μην ξανά γίνουν τα λάθη του παρελθόντος, γιατί ζήσαμε άσχημες στιγμές στην ομάδα και δεν πρέπει να επαναληφθούν η ομάδα του Άρη πρέπει να βγάζει υγεία. Υγεία και να ξανά δούμε την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments