Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Αλέκα Παπαρήγα: Οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν αγουροξυπνημένοι στις απεργιακές κινητοποιήσεις για να κάνουν happening
Αλέκα Παπαρήγα: Οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν αγουροξυπνημένοι στις απεργιακές κινητοποιήσεις για να κάνουν happening | Pagenews.gr
Pagenews Team 12 Ιανουαρίου 2018, 17:57 12 Ιανουαρίου 2018, 17:57

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα κατά συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν φρεσκοξυρισμένοι και αγουροξυπνημένοι μετά τις 11 το πρωί στις απεργιακές κινητοποιήσεις για να κάνουν τα happening και άντε να ρίξουν και κανένα γιαουρτάκι. Μη μιλάτε, λοιπόν, στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί. 

Αριστερό DNA δεν είχε ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο τώρα, άλλα δεν είχε ούτε όταν είχε 4%. Έχετε προσφέρει πάρα πολλά στον εκμαυλισμό συνειδήσεων» ανέφερε την Παρασκευή η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ.

Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει «ένα κίνημα τσακισμένο όπου θα μπορεί με σύγχρονα μέσα να χειραγωγεί τους εργαζόμενους».

«Από χρόνια παρακολουθούσα τις ομιλίες του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Καραμανλή. Ήταν ειλικρινείς όταν έλεγαν ότι θέλουν να καταργήσουν τους κομματικούς μηχανισμούς, γιατί καταλάβαιναν ότι οι κομματικοί μηχανισμοί δεν λύνουν το πρόβλημα όπως έγινε από τους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ που πέρασαν στη Νέα Δημοκρατία.

«Τώρα εσείς θέλετε ανθρώπους ενσωματωμένους στο σύστημα και όχι στους κομματικούς μηχανισμούς. Τώρα θέλετε γιάπηδες ή εν ανάγκη και βλαχογιάπηδες οι οποίοι θα είναι δεμένοι με το σύστημα, θα αλλάζουν τα κόμματα και αυτοί θα είναι στο σύστημα» πρόσθεσε η κα Παπαρήγα.

Ετικέτες: 


2018