Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Κωστής Χατζηδάκης: Θα συζητήσουμε για τα Σκόπια μόνο με μια καθαρή πρόταση από την κυβέρνηση
Κωστής Χατζηδάκης: Θα συζητήσουμε για τα Σκόπια μόνο με μια καθαρή πρόταση από την κυβέρνηση | Pagenews.gr
Pagenews Team 13 Ιανουαρίου 2018, 08:02 13 Ιανουαρίου 2018, 8:02

Ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του σταθμού ΣΚΑΪ, υπογράμμισε πως η ΝΔ δεν μπορεί να δεχθεί παιχνίδια ούτε από την πλευρά ΣΥΡΙΖΑ ούτε από την πλευρά Καμμένου για το Σκοπιανό.

Όπως μεταδίδει το skai.gr, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε: "Εάν υπάρξει μια κοινή και ξεκάθαρη πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων, η Νέα Δημοκρατία θα καθίσει στο τραπέζι να την συζητήσει, μέχρι τότε δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο".

Όσον αφορά τα επιδόματα και τους πλειστηριασμούς, ο κ. Χατζηδάκης υπογράμμισε πως σε ορισμένες περιπτώσεις συμπολιτών μας υπάρχει όντως αύξηση στα επιδόματα. "Σε τρίτεκνους και πολύτεκνους οι περικοπές γίνονται με τρόπο απίστευτο και δραματικό. Κατά τα άλλα η κυβέρνηση που έχουμε έχει το θράσος να σημειώνει πως εκφράζει τους φτωχούς. Λένε πως οι φόροι έχουν ζημιωθεί σημαντικά από τα μέτρα. Αυτό όμως το γνωρίζει και η φυματική σαρανταποδαρούσα του κυρίου Τσακαλώτου", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για τον θεσμό της διαμεσολάβησης ο κ. Χατζηδάκης είπε πως "είμαστε μεν υπέρ της διαμεσολάβησης, αλλά νομίζω πως η κυβέρνηση κάνει παραπάνω βήματα από τι μπορεί τελικά να βοηθά στην αποσυμφόρηση των δικαστηρίων".

Ετικέτες: 


2018