Ελλάδα

Οπαδοί του Πανιωνίου απαγόρευσαν την προβολή της ταινίας «1968» στη Νέα Σμύρνη!

Οπαδοί του Πανιωνίου απαγόρευσαν την προβολή της ταινίας «1968» στη Νέα Σμύρνη!
Τι ακριβώς συνέβη στη Νέα Σμύρνη, όπου η ταινία για την ΑΕΚ του 1968 δεν θα προβληθεί από τον δημοτικό κινηματογράφο. Τι δήλωσε ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης.

Στις 25 Ιανουαρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η ταινία «1968» του Τάσου Μπουλμέτη. Αυτή πραγματεύεται τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στην Σλάβια Πράγας, στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο Καλλιμάρμαρο, το 1968, καθώς και μια σειρά από επεισόδια που «σημάδεψαν» τη χρονιά εκείνη!

Μόνο που η συγκεκριμένα ταινία δεν θα προβληθεί στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με αναφορές που υπάρχουν, οπαδοί του Πανιωνίου εισέβαλαν στον κινηματογράφο «Σπόρτινγκ» της Νέας Σμύρνης και απείλησαν τον ιδιοκτήτη πως αν προβάλει την ταινία, τότε θα κάνουν το σινεμά… καλοκαιρινό.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του κινηματογράφου απευθύνθηκε στον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης, ο οποίος του είπε να μην… μπλέξει με τους οπαδούς και να μην ανεβάσει την ταινία. Ο ίδιος ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, πάντως, μιλώντας στην ιστοσελίδα sport24.gr ανέφερε για το θέμα: "Είπα στον κ. Φούκη να μιλήσει με τον Ερασιτέχνη και με την ΠΑΕ Πανιώνιος. Ανέφερα πως δεν είμαι ο επιχειρηματίας και δεν μπορώ εγώ να του πω να προβάλει ή να μην προβάλει την ταινία. Δεν έχω τέτοια δικαιοδοσία.

Ναι μεν ο Δήμος είναι κύριος του σινεμά, διότι είναι δημοτικός κινηματογράφος, αλλά ο επιχειρηματίας είναι άλλος. Νόμιζε ότι έχω κάποια σχέση με την ΠΑΕ Πανιώνιος. Του είπα να μιλήσει εκεί και να κάνει ό,τι θέλει εκείνος"

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments