Ελλάδα

Εύα Καϊλή: Το συλλαλητήριο ανήκει στον κόσμο και όχι στους ακραίους

Εύα Καϊλή: Το συλλαλητήριο ανήκει στον κόσμο και όχι στους ακραίους
Σχολιάζοντας τη δήλωση του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρη Χατζησωκράτη, ότι δεν χαίρεται για τη συμμετοχή της στο συλλαλητήριο, η κ. Καϊλή σημείωσε: "Και εγώ δεν χαίρομαι για πολλές άλλες απόψεις που έχει η ΔΗΜΑΡ".

«Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε αυθόρμητα από συλλόγους Μακεδόνων σε όλον τον κόσμο. Πολλές από τις ομιλίες ήταν ακραίες και δεν μας εκφράζουν, αλλά η διοργάνωση οφείλεται στον κόσμο και σε κανέναν άλλο, που θα προσπαθήσει ίσως να καπηλευτεί τη συγκέντρωση αυτή, η οποία ανήκει στον κόσμο και ήμουν μία από αυτούς» τόνισε η ευρωβουλευτής της «Ελιάς» Εύα Καϊλή.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρη Χατζησωκράτη, ότι δεν χαίρεται για τη συμμετοχή της στο συλλαλητήριο, η κ. Καϊλή σημείωσε: «Και εγώ δεν χαίρομαι για πολλές άλλες απόψεις που έχει η ΔΗΜΑΡ».

Αναφερόμενη στον συνάδελφό της ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, τόνισε: «Χαρακτήρισε όλους τους Έλληνες που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο εθνικιστές, εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων. Μάλιστα, θεώρησε σωστό να στείλει μία αναφορά σε συναδέλφους του στο Ευρωκοινοβούλιο, αναφέροντας ονομαστικά τι έχει κάνει ο καθένας και ποια είναι η δική του εκτίμηση. Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο -για μένα είναι και ντροπιαστικό- από έναν Έλληνα ευρωβουλευτή».

Εξάλλου, σχετικά με τις διεργασίες ενόψει του συνεδρίου του «Κινήματος Αλλαγής», η ευρωβουλευτής επισήμανε: «Είναι σημαντικό να προχωρήσουμε στον δρόμο που έχει χαραχθεί, σε μία ενιαία παράταξη, η οποία στις επόμενες εκλογές θα μπορέσει να διαμορφώσει ψηφοδέλτια και ένα πρόγραμμα σε θέματα πάνω στα οποία συμφωνεί ως οδικό χάρτη. Έχουν γίνει πολύ μεγάλα και σημαντικά βήματα και η τάση και ο κόσμος και τα μηνύματα δείχνουν πως είμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments