Μedia

Μάριος Παπαγεωργίου: Αποκαλύψεις που σοκάρουν για την υπόθεση

Μάριος Παπαγεωργίου: Αποκαλύψεις που σοκάρουν για την υπόθεση
Σοκ προκαλούν τα συμπεράσματα έκθεσης Καναδού ερευνητή που ερευνά την υπόθεση του Μάριου Γεωργίου.

Ο ίδιος βρέθηκε στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Μάριος Παπαγεωργίου και την περιέγραψε στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ".

«Ανοίγει την πίσω πόρτα μπαίνει μέσα και βρίσκεται στη μέση των πίσω καθισμάτων. Δίπλα του είναι ένας άνδρας και μπροστά ο οδηγός. Ακολουθεί και ο άνδρας με το βαλιτσάκι και κάθεται πίσω. Ο Μάριος βρέθηκε εγκλωβισμένος μεταξύ δύο ανδρών και περίμενε τον άνδρα να ανοίξει το βαλιτσάκι και τότε κατάλαβε πως δεν υπήρχε το μηχάνημα που ήθελε να αγοράσει. Τον απείλησαν με ένα όπλο και προσπάθησαν να του χορηγήσουν ηρεμιστικά αλλά ο Μάριος αντιστάθηκε. Έχουμε αποδείξεις ότι πάλεψε σκληρά για να βγει έξω από αυτό το αμάξι.

Επιχείρησε να απομακρυνθεί από το κάθισμα του συνοδηγού που ήταν η διέξοδος με την μικρότερη αντίσταση. Ξέρουμε πως τουλάχιστον μία φορά τραβήχτηκε πίσω. Το ξέρουμε αυτό. Όταν βγήκε έπεσε ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα. Ο εγκέφαλος που βρισκόταν πίσω του, κατάλαβε πως η κατάσταση ήταν πλέον εκτός ελέγχου. Ήταν στιγμή που ο Μάριος δολοφονήθηκε. Ο πυροσβεστήρας που εντοπίστηκε και παρουσιάστηκε σαν στοιχείο, από την έρευνα της δικής σας εκπομπής και του γενετιστή, έπαιξε μεγάλο ρόλο. Πολύ σημαντικό ρόλο».

Το ιστορικό της εξαφάνισης του Μάριου Παπαγεωργίου

Ο Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 2012. Συγκεκριμένα στις 9 Αυγούστου του 2012, ο νεαρός άνδρας είχε φύγει με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου έκανε διακοπές με τη μητέρα του, με προορισμό το Αίγιο. Την επομένη τα ξημερώματα, η μητέρα του δέχτηκε τηλεφώνημα από τους απαγωγείς του, οι οποίοι της ζήτησαν λύτρα 620.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Η μητέρα του Μάριου αρχικά δεν επικοινώνησε με την αστυνομία αλλά στράφηκε στο κοντινό της περιβάλλον για την ανεύρεση του γιού της.

Τον Οκτώβριο του 2012 και αφού η μητέρα του Μάριου είχε απευθυνθεί και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στην άκρη του νήματος καθώς στο αυτοκίνητο του άτυχου νέου είχε εντοπιστεί μια μεγάλη κηλίδα αίματος και από τις εργαστηριακές εξετάσεις αποδείχθηκε πως ανήκε στον 26χρονο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments