Ελλάδα

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε για τη διαφήμιση των Jumbo (vid)

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε για τη διαφήμιση των Jumbo (vid)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έχει βρεθεί στο στόχαστρο για την επιλογή του να κάνει τον Ζορό στη νέα διαφήμιση των Jumbo, αλλά και στο γεγονός πως σε αυτήν ακούγεται παραποιημένος ο ύμνος της Νέας Δημοκρατίας.

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με τη νέα διαφήμιση των Jumbo για τις απόκριες, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κάνοντας μάλιστα τον Ζορό.

Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, έχει βρεθεί στο στόχαστρο για την επιλογή του να κάνει τον Ζορό στη νέα διαφήμιση των Jumbo, αλλά και στο γεγονός πως σε αυτήν ακούγεται παραποιημένος ο ύμνος της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας στο Life-events, ο κος Ψωμιάδης απάντησε για όλα:

«Ποια η έκπληξη; Ο Ψωμιάδης έχει αποδείξει ότι είναι παρόν σε όλα τα… προσκλητήρια. Εξάλλου γεννήθηκα μες στον χώρο των παιχνιδιών, 20 χρόνια ήμουν μεγαλοέμπορος παιχνιδιών. Ποτέ δεν ήμουν θιασώτης ενός ψεύτικου σύγχρονου τσίρκου, ποτέ δεν φόρεσα την μάσκα της υποκρισίας και τη μάσκα της γελοιότητας. Ποτέ δεν πήγα σε μπουρδέλο να κάνω τη μαντάμ. Εγώ είμαι αληθινός, είμαι αυθεντικός, είμαι ειλικρινής, είμαι όπως με γνώρισε εδώ και 37 χρόνια ο ελληνικός λαός».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.