Αθλητισμός

Βέροια – Άρης 0-1: Πασάς στη Βέροια ο Άρης!

Βέροια – Άρης 0-1: Πασάς στη Βέροια ο Άρης!
Βέροια - Άρης 0-1: Απόδραση με Γιάννη Πασά από τη Βέροια για τον Άρη, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να σκοράρει στο 89ο λεπτό λυτρώνοντας την ομάδα του Δημήτρη Σπανού η οποία επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Βέροια – Άρης 0-1: Το άγχος για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ήταν μεγάλο, η Βέροια απέδειξε ότι δεν θα γίνει εύκολη λεία και ο Άρης χρειάστηκε την γρήγορη αντίδραση του Γιάννη Πασά, προκειμένου να περάσει με το ”διπλό” από την Ημαθία.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη αντέδρασε αστραπιαία στην άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διαμαντόπουλου, πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το τελικό σκορ στη Βέροια, λυτρώνοντας την ομάδα του η οποία βρισκόταν μπροστά σε μια ακόμη απώλεια.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν… γλιτώσει όλο το ”πακέτο” με το άγχος από το πρώτο μέρος, αλλά η προσπάθεια του Μπάμπη Παυλίδη στο 15ο λεπτό βρήκε το δοκάρι της Βέροιας, με αποτέλεσμα να χαθεί μια τεράστια στιγμή για την ομάδα του Σπανού.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια πίεσε από την πλευρά της, έχοντας και εκείνη μερίδιο σε τελικές που θα μπορούσαν να καταλήξουν στα δίχτυα, ωστόσο τα πάντα έμειναν στο ”μηδέν” έως την παρέμβαση του Πασά που έκρινε το ματς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments