Αθλητισμός

“Τρελαίνει” όλη την Ευρώπη ο Ρέτσος

“Τρελαίνει” όλη την Ευρώπη ο Ρέτσος
Απίθανη μεταγραφή.

Ένα τρομερό σενάριο αποκαλύπτει σήμερα η "El Mundo Deportivο" κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο τεχνικός διευθυντής των Καταλανών, Ρόμπερτ Φερνάντεζ, έχει ξεχωρίσει τον Έλληνα αμυντικό στους έξι μήνες παρουσίας του στην Λεβερκούζεν και δηλώνει εντυπωσιασμένος με τα προσόντα και τις επιδόσεις του πρώην άσου του Ολυμπιακού.

«Η τελευταία ανακάλυψη είναι ο πολυτάλαντος Παναγιώτης Ρέτσος, αμυντικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Έλληνας, γεννημένος πριν από 19 χρόνια στο Γιοχάνεσμπουργκ. Ο αμυντικός της γερμανικής ομάδας έχει εκπλήξει ευχάριστα το τμήμα σκάουτινγκ των ”μπλαουγκράνα” και ο ίδιος ο τεχνικός διευθυντής Ρόμπερτ Φερνάντεζ.

Είναι μια από τις αποκαλύψεις της Μπούντεσλιγκα, έχει γίνει βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του Χάικο Χέρλικ. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα του Ρούντι Φέλερ, σπουδαίου άσου του παρελθόντος, ο οποίος είναι τώρα τεχνικός διευθυντής στη Λεβερκούζεν» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. 

Στη συνέχεια παρουσιάζεται αναλυτικά η πορεία του Ρέτσου, ενώ τονίζεται ότι προέρχεται από τον Ολυμπιακό, από όπου έχουν περάσει τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε όσο και ο Πεπ Σεγούρα. nn«Ο Έλληνας μπορεί να παίξει, όπως έχει δείξει και στη Μπάγερ, τόσο ως κεντρικός αμυντικός (η καλύτερη θέση του), αλλά και ως πλάγιος. Έχει ύψος 1.85, με εξαιρετική φυσική κατάσταση και ταχύς. Καλός στο ψηλό παιχνίδι και δεν υπολείπεται σε τεχνική. Eίναι ένα στόπερ το οποίο ”αμύνεται” όπως ακριβώς θέλει ο Βαλβέρδε» συμπληρώνει το δημοσίευμα.  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments