Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 0-0: Όλα μηδέν στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 0-0: Όλα μηδέν στη Λεωφόρο
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 0-0: Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός έμειναν χωρίς σκορ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 16ο λεπτό με τον Μοράρ και τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία με τον Μυστακίδη στο 88ο λεπτό.

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 0-0: Δεν κατάφερε να συνδυάσει με νίκη την επέτειο των 110 χρόνων από την ίδρυσή του ο Παναθηναϊκός, που έμεινε στο μηδέν με την αξιόμαχη ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, η οποία είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος και δύο μεγάλες στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 16ο λεπτό, ο Μοράρ είδε την απευθείας εκτέλεση φάουλ που δοκίμασε να καταλήγει στη συμβολή των δοκών του Βλαχοδήμου, με τον γκολκίπερ του ”τριφυλλιού” να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση στο 58ο λεπτό στην κεφαλιά του Κλέσιο και διπλή φοβερή απόκρουση στο 61ο λεπτό, μετά τις προσπάθειες των Ντίας και Μαρινάκη.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε από τον δυναμικό Μυστακίδη, με τον Κυριακίδη να ”βγάζει” στο 88ο λεπτό το γυριστό του εντός περιοχής. Οι Μυστακίδης και Κάτσε έκαναν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του ”τριφυλλιού”, όπως και ο νεαρός Γιάννης Μπουζούκης που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments