Video

Εισέβαλαν με τσεκούρια στο σπίτι του τραγουδιστή Τριαντάφυλλου (vid)

Εισέβαλαν με τσεκούρια στο σπίτι του τραγουδιστή Τριαντάφυλλου (vid)
Στιγμές τρόμου έζησε η οικογένεια του Τριαντάφυλλου όταν ληστές με τσεκούρια και μπαλτάδες παραβίασαν το σπίτι τους στο Πόρτο Ράφτη.

Ο Τριαντάφυλλος βρισκόταν σε περιοδεία στην Κύπρο όταν εισέβαλαν οι ληστές ενώ για καλή της τύχη, η σύζυγός του είχε βγει λίγη ώρα πριν από την εισβολή μαζί με τον 22 μηνών γιο τους.

«Περίμεναν να φύγει η γυναίκα μου με τον γιο μου για να μπουκάρουν. Με τσεκούρι έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Είμαι εξοργισμένος. Είναι τυχεροί που είμαι στην Κύπρο για συναυλία και δεν με βρήκαν μέσα στο σπίτι» διηγήθηκε ο Τραιαντάφυλλος στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και ξέσπασε λέγοντας πως «δεν έχουμε κράτος».

«Η αστυνομία ήρθε στο σπίτι μετά από 4 ώρες. Αν ήμουν μέσα θα τους σκότωνα και θα ερχόταν κόσμος στο δικαστήριο να μου σφίξει το χέρι. Κάτι πρέπει να γίνει. Θα έπρεπε να είναι νόμιμο να μπορείς να έχεις όπλο και να το χρησιμοποιείς αν κάποιος εισβάλλει στο σπίτι σου. Θα έπρεπε να γίνει νόμος όπως στην Αμερική. Ευτυχώς δεν έχουμε πολλά χρήματα στο σπίτι. Μας πήραν κοσμήματα και όλα μου τα ρούχα. Αυτά δεν είναι τίποτα, όμως! Ευτυχώς που έλειπε από το σπίτι η σύζυγός μου και ο γιος μου», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Τους ληστές κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments