Αυτοκίνητο

Volvo XC40: Αγκαλιά με τον τίτλο Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018

Volvo XC40: Αγκαλιά με τον τίτλο Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018
Στην φωτογραφία είναι η στιγμή που περήφανα, ο πρόεδρος της Volvo Cars Χόκαν Σάμιουελσον λαμβάνει το βραβείο για το νέο SUV της φίρμας, το XC40 που κέρδισε τον τίτλο του Ευρωπαϊκού Aυτοκινήτου της Xρονιάς 2018.

Ο ανταγωνισμός ήταν δύσκολος, αλλά, ο νικητής είναι ένας. Το XC40 έχει πλέον το τίτλο του νικητή, που θα του δώσει ένας ισχυρό αβαντάζ στις πωλήσεις του – οι οποίες ήδη έχουν ξεκινήσει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Όπως ανάφερε και ο Χόκαν Σάμιουελσον: "H κατάκτηση του βραβείου από το νέο μας XC40 συμπίπτει με μια τέλεια χρονική συγκυρία. Σήμερα, για πρώτη φορά η Volvo διαθέτει τρία παγκόσμια SUV στην γκάμα της. Το XC40 θα δώσει ισχυρή επιπλέον ώθηση στην ανάπτυξή μας, βάζοντάς μας σε μία νέα, ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατηγορία, αυτή των compact SUV”.

Πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα μοντέλα στην κατηγορία των κόμπακτ SUV. Το  XC40 έχει όλα τα πλεονεκτήματα: Tεχνολογία, μοντέρνο σχεδιασμό, πολλαπλά συστήματα συνδεσιμότητας.

Επίσης, είναι το πρώτο μοντέλο που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMA (Compact Modular Architecture), στην οποία θα βασιστούν και όλες οι επερχόμενες εκδόσεις της σειράς 40, συμπεριλαμβανομένων των πλήρως ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Το XC40 είναι επίσης το πρώτο Volvo που προσφέρει τη δυνατότητα car-sharing, μέσω της τεχνολογίας ψηφιακού κλειδιού της Volvo και της πλατφόρμας της για υπηρεσίες διασύνδεσηςVolvo On Call.

Στα συστήματα ασφάλειας έχει τα πάντα, όπως σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης Pilot Assist, σύστημα αποφυγής συγκρούσεων City Safety, σύστημα αποφυγής εκτροπής από το δρόμο Run-Off Road Mitigation κ.α.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments