Αθλητισμός

Champions League: Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση για τη Γιουβέντους!

Champions League: Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση για τη Γιουβέντους!
Εμφάνιση για Όσκαρ από την ομάδα του Αλέγκρι, η οποία ανέτρεψε το 1-0 του ημιχρόνου και με δύο τέρματα από Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα πήρε την πρόκριση μέσα στην έδρα της Τότεναμ (2-1)! Ανώδυνη ήττα της Σίτι από τη Βασιλεία (2-1) στο Μάντσεστερ.

Η φιναλίστ του Champions League το 2015 και το 2017 απεδείχθη πολύ… σκληρή για να πεθάνει! Η Γιουβέντους του Αλέγκρι πήγε στην Αγγλία φιλοδοξώντας να ανατρέψει το ισόπαλο 2-2 του πρώτου ματς στο Τορίνο, αναζητώντας ένα εκτός έδρας γκολ.

Ωστόσο εκείνη που πανηγύρισε πρώτη στο ματς ήταν η Τότεναμ, η οποία βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον Μπουφόν με το τελείωμα του Σον στο 39ο λεπτό, το οποίο ξεγέλασε τον έμπειρο πορτιέρε και ισχυροποίησε τις βάσεις της πρόκρισης για τους γηπεδούχους.

Τα πάντα άλλαξαν μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς η ομάδα του Ποκετίνο γκρέμισε ό,τι είχε χτίσει σε 90 λεπτά ματς στην Ιταλία συν 63 λεπτά στην Αγγλία. Δύο απανωτά τέρματα από τους δύο Αργεντινούς της ιταλικής ομάδας, τον Ιγκουαΐν και τον Ντιμπάλα, έφεραν το ματς στα μέτρα της «Μεγάλης Κυρίας» η οποία κράτησε το σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή (2-1). Στους «8» η Γιουβέντους, μένει στην Αγγλία η Τότεναμ.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, Μάντσεστερ Σίτι και Βασιλεία γνώρισαν εκ των προτέρων τη μοίρα τους, καθώς η νίκη των Άγγλων με 4-0 στην Ελβετία είχε «κλειδώσει» την υπόθεση πρόκριση. Ο αντικαταστάτης του Αγκουέρο, Γκάμπριελ Ζεσούς άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό για τους γηπεδούχους, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν δύο φορές, παίρνοντας μια ιστορική μεν, αλλά δίχως αντίκρισμα, νίκη με 2-1.

Στο 17ο λεπτό, ο Ελιονούσι ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 71ο λεπτό, ο Λάνγκ ολοκλήρωσε την ανατροπή των Ελβετών σε ένα ματς που θα θυμούνται για αρκετό καιρό, καθώς κατάφεραν να πάρουν διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου της Premier League (η οποία έχασε ένα σωρό ευκαιρίες), ασχέτως εάν αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments