Αθλητισμός

Πληρώνει τη ρήτρα στον Ολυμπιακό και αγοράζει τον Βιάνα η Μπράγκα

Πληρώνει τη ρήτρα στον Ολυμπιακό και αγοράζει τον Βιάνα η Μπράγκα
Οριστική είναι η απόφαση της Μπράγκα να καταβάλει στον Ολυμπιακό την οψιόν στο συμβόλαιο του Μπρούνο Βιάνα και να αγοράσει τον Βραζιλιάνο στόπερ το προσεχές καλοκαίρι.n

Ο Μπρούνο Βιάνα πέρασε και δεν ακούμπησε στον Ολυμπιακό, ωστόσο στη Μπράγκα εντυπωσιάζει. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται φέτος βασικός στην πορτογαλική ομάδα όπου από τον χειμώνα έχει συμπαίκτη και τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, μετρώντας μέχρι τώρα 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 4 γκολ και 1 ασίστ. Όπως αναφέρει ο Τύπος στη χώρα της Ιβηρικής, άπαντες στον σύλλογο έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την απόδοσή του και πλέον θεωρείται απλά τυπικό το να καταβληθεί η οψιόν των 3 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό.

«Η αλήθεια είναι ότι πολλές ομάδες κοιτάζουν τους παίκτες της Μπράγκα. Προσωπικά αναγκάζομαι να επιλέξω μόνο 11 για κάθε ματς, αλλά πιστεύω σε όλους», είπε αρχικά ο προπονητής της Μπράγκα, Άμπελ Φερέιρα και εν συνεχεία αναφέρθηκε και στον Βιάνα: «Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλό να ενεργοποιήσουμε την οψιόν αγοράς του. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου και πολύ ποιοτικός. Πάντως, ακόμα δεν έχει γίνει».

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν για την περίπτωσή του είναι να καταβληθεί από τη Μπράγκα η οψιόν αγοράς του στον Ολυμπιακό και έπειτα ο παίκτης να πουληθεί αρκετά ακριβότερα αφού φαίνεται πως έχει συγκεντρώσει πάνω του «μάτια» από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments