Διεθνή

Συνέλαβαν γυναίκα επειδή ασέλγησε σε «πασχαλιάτικο κουνελάκι» (vid)

Συνέλαβαν γυναίκα επειδή ασέλγησε σε «πασχαλιάτικο κουνελάκι» (vid)
Mια μεθυσμένη γυναίκα παρενοχλούσε σεξουαλικά έναν εργαζόμενο σε πάρκο ψυχαγωγίας,

Η Ladonna Hughett συνελήφθη το περασμένο Σάββατο για προσβολή της δημοσίας αιδούς, μετά από καταγγελία άγνωστου που ανέφερε ότι μια μεθυσμένη γυναίκα παρενοχλούσε σεξουαλικά έναν εργαζόμενο σε πάρκο ψυχαγωγίας, ο οποίος είχε μεταμφιεστεί σε πασχαλιάτικο κουνελάκι για να φωτογραφηθεί μαζί με τα παιδάκια.

Όταν η 54χρονη προσέγγισε τον «κούνελο» για να φωτογραφηθεί μαζί του, άρχισε να τον χαϊδεύει σε διάφορα σημεία του σώματός του και να τρίβεται πάνω του, χωρίς να συνειδητοποιεί – όπως φαίνεται – ότι οι χυδαίες πράξεις της είχαν μάρτυρες πολλούς ανήλικους.

Καμία προσπάθεια του μεταμφιεσμένου άνδρα να τη σταματήσει δεν απέδωσε καρπούς και το τολμηρό σεξ σόου σταμάτησε μόνο όταν κατέφθασαν οι αστυνομικοί και τη συνέλαβαν, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Όπως έγινε γνωστό η μεθυσμένη γυναίκα παρέμεινε υπό κράτηση για οκτώ περίπου ώρες και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη. Όσο για το «θύμα» της, φαίνεται πως αποφάσισε στο κλίμα των γιορτών να τη συγχωρήσει και να μην υποβάλει μήνυση για την… επίθεση στοργής που δέχτηκε από εκείνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κέρκυρα: Το Πάσχα στο νησί και έντονη επτανησιακή κουλτούρα

Νηστεία: Ποιες είναι οι δημοφιλείς τροφές και ποιες αποκλείονται

"The Curing Room": Τελευταίες παραστάσεις μετά το Πάσχα

Νηστεία το Πάσχα: Ποιοι πρέπει να προσέχουν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments