Ελλάδα

Εικόνες που σοκάρουν: Κατέρρευσε η οροφή της δημοτικής αγοράς στη Χαλκίδα (pics&vid)

Εικόνες που σοκάρουν: Κατέρρευσε η οροφή της δημοτικής αγοράς στη Χαλκίδα (pics&vid)
Τμήμα της οροφής της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα να αιωρείται επικίνδυνα πάνω από τα κεφάλια των περαστικών.

Η οροφή της Δημοτική Αγοράς στην Χαλκίδα κατέρρευσε το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα ένα τμήμα του κτηρίου να αιωρείται επικίνδυνα πάνω από τα κεφάλια των περαστικών.

Δεν έλειψε μάλιστα η πτώση σοβάδων στο πεζοδρόμιο, ενώ στο ίδιο σημείο έχουν σημειωθεί ξανά επικίνδυνες καταπτώσεις. Την ώρα της κατάρρευσης, δεν περνούσε ευτυχώς κανείς κάτω από το κτίριο.

Στο σημείο έσπευσε γερανός με ευθύνη του Δήμου Χαλκιδέων, ο οποίος έκανε εργασίες για να αποφευχθεί ο κίνδυνος ολοκληρωτικής πτώσης του τμήματος.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το κουφάρι της δημοτικής αγοράς σαπίζει και καταρρέει, καθώς ακόμη δεν έχει μπει σε εφαρμογή η ολοκληρωτική αποκατάσταση του κτιρίου.

ΠΗΓΗ: egnomi.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαλκίδα: Καταστηματάρχης επιτέθηκε με μαχαίρι σε υπαλλήλους της ΔΕΗΧαλκίδα: Εγκαινιάζεται το Μουσείο "Αρέθουσα"Εύβοια: Συγκλονίζει η γειτόνισσα της εγκύου: Το ασθενοφόρο καθυστέρησε 50 λεπτά (vid)Τραγωδία στη Χαλκίδα: Παρέσυρε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του την ώρα που πάρκαρε

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments