Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Και σήμερα αρκετές περιοχές χωρίς νερό

Θεσσαλονίκη: Και σήμερα αρκετές περιοχές χωρίς νερό
Η Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να ταλαιπωρείται μετά το πρόβλημα με το νερό που οδήγησε χιλιάδες πολίτες σε απόγνωση.

Παραμένουν τα προβλήματα στην υδροδότηση και περιοχές στη Θεσσαλονίκη όπως το Πανόραμα και τμήματα του Επταπυργίου. Έξι μέρες μετά, η ΕΥΑΘ "θυμήθηκε" να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες.

Η Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να ταλαιπωρείται μετά το πρόβλημα με το νερό που οδήγησε χιλιάδες πολίτες σε απόγνωση. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, στις βόρειες και υψηλές περιοχές του Πανοράματος και σε τμήματα του Επταπυργίου παρουσιάζονται τμηματικά προβλήματα υδροδότησης. Και αυτό κυρίως λόγω υπερκατανάλωσης μετά την παρατεταμένη διακοπή.

Σε ό,τι αφορά στην υδροδότηση της πόλης, το βράδυ της Κυριακής (01.04.2018) η ΕΥΑΘ ενημέρωσε ότι οι ποσότητες νερού που εισέρχονται στο δίκτυο της πόλης είναι απολύτως ικανοποιητικές, δεδομένου ότι η μέση ωριαία παροχή νερού από την Αραβησσό, τον Αλιάκμονα (Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού) και συμπληρωματικές πηγές αγγίζει τα 12.000 κ.μ., ποσότητα μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη που είναι τα 10.500 κ.μ./ώρα.

Και ενώ το πρόβλημα ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, η ΕΥΑΘ ζήτησε «συγγνώμη» από τους πολίτες. Η συγγνώμη ήρθε αργά το βράδυ της Κυριακής (01.04.2018) με ανακοίνωση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας, Γιάννη Κρεστενίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντιπρόεδρος ΕΥΑΘ: Η συγγνώμη έξι μέρες μετά – Το μήνυμά της

Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ο 58χρονος που κρατούσε ομήρους τα ξαδέρφια του – Το σπίτι "φυλακή" (pics)

Συνεχίζονται τα προβλήματα στην υδροδότηση της Θεσσαλονίκης – Παρέμβαση εισαγγελέαΘεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Μαραθώνιο "Μ. Αλέξανδρος"

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments