Διεθνή

Πυροβολισμοί και εκρήξεις έξω από το παλάτι του βασιλιά στη Σαουδική Αραβία (vids)

Πυροβολισμοί και εκρήξεις έξω από το παλάτι του βασιλιά στη Σαουδική Αραβία (vids)
Συναγερμός στη Σαουδική Αραβία. Πυροβολισμοί και εκρήξεις κοντά στο βασιλικό παλάτι.

Συναγερμός στο Ριάντ καθώς σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών σε κοντινή απόσταση από το παλάτι της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμούς αξιωματούχους, οι σαουδαραβικές δυνάμεις ασφαλείας κατέρριψαν ένα μικρό, μη επανδρωμένο τηλεχειριζόμενο αεροπλάνο-παιχνίδι στη συνοικία Χοζάμα του Ριάντ, όπου βρίσκονται τα ανάκτορα.

Την πληροφορία αυτή μετέδωσε και το σαουδαραβικό πρακτορείο SPA αφού αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο βίντεο που έδειχναν σφοδρά πυρά στη συνοικία αυτή.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ριάντ είπε ότι σε ένα φυλάκιο ελέγχου στη Χοζάμα εντοπίστηκε το μη επανδρωμένο αεροπλανάκι και «αντιμετωπίστηκε σύμφωνα με τους κανόνες».

Πάντως, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που είδαν τα βίντεο, αμφισβητούν αυτή την εκδοχή, τονίζοντας πως αποκλείεται να έπεσαν τόσοι πυροβολισμοί για ένα απλό drone.

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για απόπειρα πραξικοπήματος, όμως δεν υπάρχει καμία τέτοια πληροφορία από επίσημες πηγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεγάλη ημέρα για τη Marvel στη Σαουδική Αραβία μετά από 35 χρόνιαΣαουδική Αραβία: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι αντάρτες ΧούτιΣυναγερμός στην Σ.Αραβία – Πύραυλος παραλίγο να πλήξει την πρωτεύουσαΠαρίσι και Ριάντ: Υπέγραψαν συμφωνία 18 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments