Ελλάδα

Θρήνος στην κηδεία του επιχειρηματία, Αλέξανδρου Σταματιάδη

Θρήνος στην κηδεία του επιχειρηματία, Αλέξανδρου Σταματιάδη
Ο γνωστός επιχειρηματίας έχασε την μάχη με την ζωή, το μεσημέρι της Παρασκευής μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι του από δύο ληστές τη Μεγάλη Δευτέρα.

Στην Άνδρο, τον τόπο καταγωγής του, τελέστηκε σήμερα η κηδεία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Παρασκευής μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι του από δύο ληστές τη Μεγάλη Δευτέρα. 

Στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Άνδρου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι του άτυχου Σταματιάδη. Εκεί και η γυναίκα του με τα δύο παιδιά τους.

«Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας.Ήσουν και θα συνεχίσεις να είσαι το σωστό παράδειγμα όλης της οικογένειας» είπε η μητέρα του στον επικήδειό της, μέσα σε «βαρύ» κλίμα, ενώ ο γιος του συμπλήρωσε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα λόγια του που του είχε πει ο πατέρας του λίγες ώρες πριν τον πυροβολήσουν οι ληστές μέσα στο σπίτι τους στη Κηφισιά: «Να πιστεύεις στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις γιε μου. Να μάθεις στη ζωή σου να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους και να στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου». 

Στο νησί βρέθηκαν και δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Βρούτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέλη σπείρας Αλβανών στην κορυφή της λίστας υπόπτων για τον φόνο ΣταματιάδηΠέθανε ο επιχειρηματίας που λήστεψαν στην ΚηφισιάΛηστεία στην Κηφισιά: Οι "ληστές – ταξιδευτές" πίσω από την επίθεση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments