Αθλητισμός

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός 80-60: Ήττα για τον Ολυμπιακό, στο 2-1 η Ζαλγκίρις

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός 80-60: Ήττα για τον Ολυμπιακό, στο 2-1 η Ζαλγκίρις
Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός 80-60: Νέα κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με τη Ζαλγκίρις να την εκμεταλλεύεται πλήρως, φτάνοντας στη δεύτερη νίκη της στη σειρά. Στα ''σχοινιά'' πλέον οι ''ερυθρόλευκοι'' που θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο ματς της Πέμπτης για να μην αποκλειστούν. Πρώτος σκόρερ ο Σπανούλης (14π).

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός 80-60: Δεν μπόρεσε να επιβάλλει τον ρυθμό του στη ”Zalgirio Arena” ο Ολυμπιακός που… παραδόθηκε στην κούραση και στις άστοχες επιλογές της επίθεσης, γνωρίζοντας την ήττα με 80-60 από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, η οποία απέχει πλέον μία νίκη από την πρόκριση στο Final-4.

Πλέον, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά τη σειρά (2-1) και χρειάζεται διπλό την Πέμπτη ώστε να ισοφαρίσει και να μείνει ζωντανός στην υπόθεση Βελιγράδι. Για τους ”ερυθρόλευκους”, προσπάθησε… μόνος του ο Σπανούλης, πετυχαίνοντας 14 πόντους, ενώ 11 είχε ο Ρόμπερτς που παρά το καλό του ξεκίνημα έμεινε για ώρα στον πάγκο.

Για τους νικητές, ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι στη σειρά πραγματοποίησε ο Ντέιβις που σημείωσε 18 πόντους, έχοντας τον Γιανκούνας (13π), τον Πάνγκος (12π) και τον Τουπάν (10π) ως συνοδοιπόρους…

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 47-36, 67-50, 80-60

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments