Ζώδια

Αναλυτικές προβλέψεις Παρασκευής για όλα τα ζώδια

Αναλυτικές προβλέψεις Παρασκευής για όλα τα ζώδια
Ζώδια Σήμερα Ημερήσιες Προβλέψεις 27/04 Παρασκευή.

Ζώδια σήμερα ΚριόςΓενικά ζώδια: Μην είσαι βιαστικοί με τις αποδοχές, αγαπητοί Κριοί. Σήμερα η Σελήνη συγκρούεται με τον αυστηρό Κρόνο στη ζώνη της καριέρας σας, κάτι που μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις με τα άτομα που ίσως ξεπεράσουν τα όρια εξουσίας τους.

Αν κάποιος δείξει τάση να ξεσπάσει πάνω σας την έντασή του, θα είναι καλό να μην ανταποδώσετε. Διαχειριστείτε κάθε πρόκληση ως μια παρτίδα σκάκι, όχι ως πεδίο μάχης!

Ζώδια σήμερα ΤαύροςΓενικά ζώδια: Σε υψηλά επίπεδα η δύναμη και η αξιοπιστία σας, σε χαμηλότερα η προσαρμοστικότητά σας. Η πρόκλησή σας για σήμερα είναι να τιμήσετε τις αρχές σας, τολμώντας να επεξεργαστείτε κάποιες από τις πεποιθήσεις σας.

Αν και η Σελήνη σας κρατά προσγειωμένους, η σύγκρουσή της με τον δομημένο Κρόνο απαιτεί να ερευνήσετε λύσεις πιο καινοτόμες. Διευρύνετε την οπτική σας για να αντιληφθείτε ότι έχετε κι άλλες δυνατότητες, πέρα από τις γνωστές!

Ζώδια σήμερα ΔίδυμοιΓενικά ζώδια: Σήμερα επιστρατεύστε την ερευνητικότητά σας. Μήπως εσείς γνωρίζετε περισσότερα στοιχεία για ένα θέμα που απασχολεί τα άτομα του στενού σας κύκλου; Καταρρίψτε τις φήμες και οδηγήστε τα στην αλήθεια. Η κοινωνική Σελήνη συναντά τον αιχμηρό Κρόνο στον τομέα σας του μυστηρίου και σας ωθεί να αγνοήσετε τις εγωκεντρικές συμπεριφορές. Εστιάστε στα πραγματικά γεγονότα και ακολουθήστε το ένστικτό σας.

Ζώδια σήμερα Καρκίνος

Γενικά ζώδια: Μήπως επαναλαμβάνετε τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες; Η σημερινή σύγκρουση ανάμεσα στον καρμικό Κρόνο και τη Σελήνη που σας κυβερνά, μπορεί να επαναφέρει στη σκέψη σας κάποια παλαιότερα δράματα στο περιβάλλον του σπιτικού σας. Επειδή αυτό δεν θα προκύψει σε συνειδητό επίπεδο, ίσως να μην το αντιληφθείτε καν. Πρέπει να διαχειριστείτε αυτές τις πληγές με έναν ειδικό, προκειμένου να τις επιλύσετε και να τις ξεπεράσετε.

Ζώδια σήμερα ΛέωνΓενικά ζώδια: Χρειάζεστε να ενισχύσετε τον δεσμό ανάμεσα στο μυαλό και το σώμα σας. Ίσως να έχετε αποσταθεροποιηθεί τελευταία, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων ή από φόρτο εργασίας. Ένα τετράγωνο αιχμής ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο της πειθαρχίας, θα σας βοηθήσει να αναζητήσετε και πάλι τις ισορροπίες στην ευημερία και την ανασύστασή σας. Το συνεχές άγχος δεν σας βοηθά να αντιληφθείτε τι συντελείται μέσα σας!

Ζώδια σήμερα Παρθένος

Γενικά ζώδια: Μην βιάζεστε να κρίνετε κάποια θέματα, αγαπητοί Παρθένοι. Η προσωπική σας ζωή αρχίζει να βρίσκει την αίσια πορεία που θέλατε και προσεγγίζετε τη λύση μιας πρόσφατης κρίσης. Αλλά η σημερινή όψη της Σελήνης με τον άτεγκτο Κρόνο, μπορεί να περιπλέξει ξανά το σκεπτικό σας. Πριν προθυμοποιηθείτε να χειριστείτε κάτι, συγκεντρώστε όλα τα στοιχεία. Δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Ζώδια σήμερα ΖυγόςΓενικά ζώδια: Η οικογένεια μπορεί να αποτελέσει στήριγμα και δύναμη για την πορεία ενός ανθρώπου, είτε να στραγγαλίζει την εξέλιξή του. Η ύπουλη όψη της Σελήνης με τον αυταρχικό Κρόνο σήμερα, μπορεί να γεννήσει μέσα σας κάποιες ενοχές ή φόβους. Δεν πρέπει να διστάζετε να προχωρήσετε, για να μην δυσαρεστήσετε άτομα του οικογενειακού σας κύκλου. Η ατομικότητα είναι ένας δύσκολος δρόμος, όμως η ιδιοσυγκρασία σας την έχει ανάγκη για να μην χάνει την ισορροπία της. Όλα αρχίζουν από ένα βήμα, έστω και μικρό!

Ζώδια σήμερα ΣκορπιόςΓενικά ζώδια: Συγκρατήστε την ορμή σας! Η νεφελώδης όψη της Σελήνης με τον αυστηρό Κρόνο στον τομέα σας της επικοινωνίας, μπορεί να σας ωθήσει να πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα. Όσο κι αν θέλετε να βοηθήσετε μια κατάσταση, οι λέξεις σας θα ακουστούν επικριτικές ή και προσβλητικές. Προτιμήστε να μην εμπλακείτε, ακόμα και για να αποτελέσετε παράδειγμα προς μίμηση στο να αναλαμβάνει ο καθένας την ευθύνη των πράξεών του.

Ζώδια σήμερα Τοξότης

Γενικά ζώδια: Παλιές ανασφάλειες ενδέχεται να αναδυθούν σήμερα και να σας πιάσουν εξ απροόπτου. Σε αυτό θα συμβάλλει η σύγκρουση της ευαίσθητης Σελήνης με τον καρμικό Κρόνο. Μην αποστασιοποιηθείτε από τις εξαιρετικές σας ποιότητες, από φόβο ότι κάποιος δεν θα τις εκτιμήσει… Η φλόγα που διέπει την ιδιοσυγκρασία σας είναι αυτή που σας καθιστά πηγή έμπνευσης για τους άλλους, γι’ αυτό αγνοήστε τους αρνητικούς ανθρώπους και συνεχίστε την πορεία σας!

Ζώδια σήμερα ΑιγόκερωςΓενικά ζώδια: Μήπως στενεύετε μόνοι σας τα περιθώρια για τους στόχους σας; Η Σελήνη βρίσκεται στη ζώνη των επιτυχιών σας και σας καλεί να θριαμβεύσετε, αλλά η σημερινή σύγκρουση με τον ανατρεπτικό Κρόνο θολώνει την οπτική σας. Μείνετε δεκτικοί σε άλλες πιθανότητες, ζητήστε τη συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεστε και μην χάνετε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας.

Ζώδια σήμερα Υδροχόος

Γενικά ζώδια: Αν παραπονιέστε συνεχώς ότι η ζωή σας γέμισε με τοξικούς και απαιτητικούς ανθρώπους, χρειάζεστε άμεσα μια ανάπαυλα! Κανείς δεν μπορεί να κλέψει τη δική σας ευτυχία, χωρίς την άδειά σας. Με τη Σελήνη από τον οίκο σας της περιπέτειας, θέλετε να απελευθερωθείτε από τις πιέσεις και να πετάξετε μακριά. Αν και ο δύστροπος Κρόνος μπορεί να σας κάνει διστακτικούς σήμερα, ορμήστε και σπάστε τα περιοριστικά δεσμά. Δώσατε αρκετά, τώρα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας!

Ζώδια σήμερα ΙχθύεςΓενικά ζώδια: Σφραγίστε τα χείλη σας σήμερα! Η συνάντηση της Σελήνης με τον εχέμυθο Κρόνο στη ζώνη σας της φιλίας, απαιτεί να διασφαλίσετε τα μυστικά των άλλων. Ακόμα κι αν μιλάτε πολύ για τα προσωπικά σας θέματα, σήμερα σιωπήστε. Δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις για τη δική σας ευτυχία!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments