Ελλάδα

Κρήτη: Φωτιά σε παλιό εργοστάσιο – Γέμισε καπνούς η περιοχή

Κρήτη: Φωτιά σε παλιό εργοστάσιο – Γέμισε καπνούς η περιοχή
Η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες.

Τα χειρότερα φαίνεται ότι πρόλαβαν οι πυροσβέστες οι οποίοι κυριολεκτικά ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες στον προαύλιο χώρο ενός παλιού εργοστασίου αναψυκτικών στα Καπαριανά Μοιρών, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες στις 15.50 περίπου το μεσημέρι, στο σημείο όπου ήταν στοιβαγμένα τα κασόνια μέσα στα οποία τοποθετούνται τα μπουκάλια.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των ανδρών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μοιρών οι οποίοι όταν έφτασαν στο εργοστάσιο ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες. Οι δυνατοί άνεμοι όμως τους ανλαγκασαν να ζητήσουν ενισχύσεις κι έτσι οι δυνάμεις έγιναν περισσότερες με τη συνδρομή πυροσβεστών από τον Πύργο αλλά και από το Ηράκλειο. 

Η φωτιά πρόλαβε να επεκταθεί ωστόσο η συντονισμένη επιχείρηση των πυροσβεστών απέτρεψε τα χειρότερα κι έτσι η φωτιά πλεόν βρίσκεται σε ύφεση με τους 16 πυροσβέστες όμως και τα 6 οχήματα που έφτασαν στην περιοχή, να παραμένουν στο σημείο προκειμένου να κατασβεστεί πλήρως η φωτιά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάτοικοι από τις γύρω περιοχές ενημέρωσαν την ΠΥ λέγοντας ότι έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά κι αυτό διότι στην περιοχή υπήρχαν μαύροι καπνοί.

πηγή:ekriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Δυο τραυματίες από το σοβαρό τροχαίο στους Κουνάβους

Κρήτη: Η φωτιά στην αποθήκη τους οδήγησε στο νοσοκομείο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments