Αθλητισμός

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Λεωφόρο

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Λεωφόρο
Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τελευταία προπόνηση και την αποστολή της ομάδας για το ματς με τον Παναθηναϊκό αναφέρει τα εξής:

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (28.04) στο γήπεδο της Τούμπας και περιελάμβανε πέρα από το απαραίτητο ζέσταμα και τα καθιερωμένα παιχνίδια κατοχής, δουλειά πάνω στο τακτικό κομμάτι και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Οι Στέλιος Μαλεζάς και Τζάλμα Κάμπος έκαναν τρέξιμο στο γήπεδο και αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Τιμπό Μουλέν και ο Παναγιώτης Γλύκος συνέχισαν θεραπείες. Και οι τέσσερις φυσικά δεν θα είναι στην διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για το επικείμενο παιχνίδι, αντίθετα με τον Μάρκο Μιχόγεβιτς , ο οποίος θα ταξιδέψει κανονικά στην Αθήνα.

Αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την προτελευταία μάχη του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Αζεβέδο , Μιχόγεβιτς , Κρέσπο , Βαρέλα , Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Κάνιας , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Βιεϊρίνια , Μακ , Λημνιός , Κουλούρης , Πρίγιοβιτς .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments