Αθλητισμός

Χιμένεθ: ”Δεν νομίζω να με καλέσουν στη Σεβίλλη”

Χιμένεθ: ”Δεν νομίζω να με καλέσουν στη Σεβίλλη”
Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε εκ νέου απάντηση στην προοπτική επιστροφής του στην Ισπανία.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα ”sportyou” μιλώντας για την ΑΕΚ, τη φετινή της πορεία ως την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την προοπτική επιστροφής του στη Σεβίλλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ:

Για το αν το να κατακτά τον τίτλο με την ΑΕΚ είναι σαν να κατακτά η Σεβίλλη το ισπανικό πρωτάθλημα: «Περίπου. Στην Ελλάδα υπάρχουν οικονομικές υπερδυνάμεις αλλά και ομάδες που βασίζονται στη σκληρή δουλειά. Κάτι αντίστοιχο πετύχαμε και στην ΑΕΚ. Φανταστείτε η Σεβίλλη μου να κερδίσει το πρωτάθλημα κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης».

Για το αν θα επιβραβευτεί με την κατάκτηση του νταμπλ: «Είμαστε σε συζητήσεις, αλλά αυτή τη στιγμή μου δείχνουν την αγάπη τους και έχω ότι ζητήσω. Τα χρήματα είναι σημαντικά στη ζωή μας αλλά όχι και τα πάντα. Σίγουρα θα συνεχίσω στην Αθήνα εάν το αθλητικό πρότζεκτ είναι καλό, καθώς είμαι χαρούμενος εδώ».

Για το αν τους τρόμαξε η εικόνα του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας: «Όχι εκείνη τη στιγμή. Αργότερα είδαμε τις φωτογραφίες, και ναι τρομάξαμε καθώς πρόκειται για κάτι εξωπραγματικό. Απίστευτο».

Για το αν θα τα παρατήσει όλα αν τον καλέσει η Σεβίλλη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία: «Δεν νομίζω να με καλέσουν, αλλά έχω ήδη πει ότι η Σεβίλλη είναι η οικογένειά μου και αν κάποιος δικός μου έχει προβλήματα και με χρειάζεται, θα είμαι ο πρώτος που θα πάω να βοηθήσω. Θα είμαι εκεί, όμως πιστεύω πως παρά τα άσχημα αποτελέσματα η Σεβίλλη έχει περιθώρια βελτίωσης».

Για το αν είχε τη δυνατότητα να φέρει στην ΑΕΚ δύο παίκτες εκτός των Ρονάλντο και Μέσι ποιοι θα ήταν αυτοί: «Για τις ανάγκες της ομάδας μου θα επέλεγα τους Ίσκο και Ασένσιο. Τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για οποιαδήποτε ομάδα προπονούσα. Είναι διαφορετικοί παίκτες και παίζουν σε διάφορες θέσεις. Αν έχουν καλούς παίκτες γύρω τους, είναι ικανοί να κατακτήσουν το πρωτάθλημα όπου και να παίζουν

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments