Τουρισμός

Αστρίτσι: Ένας επίγειος παράδεισος μόλις 25 χλμ από το Ηράκλειο (pics)

Αστρίτσι: Ένας επίγειος παράδεισος μόλις 25 χλμ από το Ηράκλειο (pics)
Ανήμερα της Πρωτομαγιάς και πάρα πολύς κόσμος συνέρρευσε σε έναν επίγειο Παράδεισο, ο οποίος απέχει μόλις 25 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο.

Αυτός ο τόπος δεν είναι άλλος από την καταπράσινη λαγκαδιά της Κάτω Βρύσης στο Αστρίτσι, στον οποίο μπορεί κάποιος να πάει από την εθνική Ηρακλείου-Αρκαλοχωρίου!

Η ομορφιά του τοπίου σε αποζημιώνει και με το παραπάνω. Η περιοχή της Κάτω Βρύσης στο Αστρίτσι, είναι μια στενή και δασωμένη κοιλάδα ανάμεσα σε βουνά, είναι ένας τόπος προικισμένος από τη φύση, που δύσκολα συναντά κανείς.

Εκεί οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν ένα απίθανο φυσικό τοπίο, με πηγές, πλατάνια και πολύ όμορφη χλωρίδα. Παράλληλα μπορεί κανείς να επισκεφτεί τη μια σπηλιά που έχει απομείνει και η οποία έχει το όνομα «Νεραϊδόσπηλιος»

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: ekriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 29χρονος αστυνομικός σε τροχαίο δυστύχημαΞάνθη: Υπό έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο μπαταριών – Δεν υπάρχει κίνδυνος τοξικών αερίων (pics & vids)Τρίπολη – Πρωτομαγιά: Πιάστηκαν στα χέρια με εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ (vid)Ηράκλειο: Τραγωδία με γνωστό γιατρό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments