Ελλάδα

«Απάντηση» των Ελλήνων Anonymous στους Τούρκους χάκερ – Ποιες τουρκικές εταιρείες χτύπησαν

«Απάντηση» των Ελλήνων Anonymous στους Τούρκους χάκερ – Ποιες τουρκικές εταιρείες χτύπησαν
Γνωστοποιούν ότι περισσότεροι από 12.987 σέρβερς και ρούτερς της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Turk Telecom έχουν χακαριστεί.

Η ομάδα χάκερς Anonymous Greece απαντά στους Τούρκους χάκερ μετά το μπαράζ επιθέσεων που δέχθηκαν οι ελληνικές ιστοσελίδες.

Με ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα medium.com, γνωστοποιούν ότι περισσότεροι από 12.987 σέρβερς και ρούτερς της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Turk Telecom έχουν χακαριστεί και έχουν περάσει υπό τον έλεγχο της ομάδας των Anonymous Greece προκειμένου, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή για επιθέσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μία μεγαλειώδη επίθεση στη χώρα σας χρησιμοποιώντας τις δικές σας διευθύνσεις IP» αναφέρουν χαρακτηριστικά. Ως πρώτο θύμα μιας τέτοιας επίθεσης φέρεται να είναι το τοπικό δίκτυο και η ιστοσελίδα του τουρκικού καναλιού Top Channel 24. «Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι ίδιοι σας οι σέρβερς και τα ρούτερ σας επιτίθενται σε δικό σας κανάλι» σχολιάζουν σαρκαστικά.

Από το στόχαστρό τους δεν ξέφυγε φυσικά ο Ερντογάν που αναφέρουν ότι δολοφονεί Κούρδους και σκοπός των επιχειρήσεων του στην Αφρίν είναι να ανασυστήσει το Ισλαμικό Κράτος. Διερωτώνται μάλιστα πως είναι δυνατόν ο Τούρκος Πρόεδρος να ψεύδεται στο λαό του και οι Τούρκοι χάκερς να τον υποστηρίζουν.

Όσον αφορά το θέμα των 8 Τούρκων στρατιωτικών αναφέρουν ότι οι ίδιοι ζήτησαν άσυλο από την Ελλάδα και η Ελλάδα ως πολιτισμένη χώρα τους το παρείχε. «Κάθε χώρα θα έπραττε ανάλογα» προσθέτουν.

Αναφερόμενοι στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, υπογραμμίζουν ότι διέσχισαν από λάθος τα σύνορα αποπροσανατολισμένοι από την πυκνή ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή και εξαπολύουν δριμύ "κατηγορώ" στους Τούρκους για την κράτησή τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τούρκοι χάκερ: "Θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις αν η Ελλάδα συνεχίσει αυτή τη γραμμή"

Οι Τούρκοι χάκερ »ξαναχτύπησαν» το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play