Διεθνή

Ινδία: Θύματα ομαδικών βιασμών δύο έφηβες – Η μία αυτοκτόνησε

Ινδία: Θύματα ομαδικών βιασμών δύο έφηβες – Η μία αυτοκτόνησε
Θύματα ομαδικού βιασμού έπεσαν δύο έφηβες στην Ινδία. Το ένα θύμα ήταν ένα 16χρονο κορίτσι, το οποίο αυτοκτόνησε.

Δύο έφηβες έπεσαν θύματα ομαδικού βιασμού σε δύο διαφορετικά περιστατικά στην Ινδία τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, φέροντας ξανά στο προσκήνιο τη μάστιγα που ταλανίζει τη χώρα παρά την απόφαση να επιβάλλεται η θανατική ποινή στους βιαστές κοριτσιών μικρότερων των 12 ετών.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις σε καμία από τις δύο υποθέσεις.

Το ένα θύμα ήταν ένα 16χρονο κορίτσι, το οποίο αυτοκτόνησε αφού βιάστηκε από οκτώ άνδρες την Κυριακή στην περιοχή Νουχ του Πολιτείας Χαριάνα, δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Ναζνίν Μπάσιν.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το κορίτσι απήχθη από το σπίτι του όπου ήταν μόνη της και τη βίασαν άνδρες του χωριού της. Το θύμα απαγχονίστηκε τη Δευτέρα και η αστυνομία έχει καταγράψει μια υπόθεση βιασμού, απαγωγής και ηθικής αυτουργίας σε αυτοκτονία εναντίον των δραστών, οι οποίοι όμως δεν έχουν συλληφθεί.

Την Τρίτη μια 19χρονη κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού από πέντε άνδρες, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός ενός ταξί σε άλλη περιοχή της ίδιας πολιτείας.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Σκληρό βίντεο: Άνδρες ξεγυμνώνουν και κακοποιούν κορίτσι στη μέση του δρόμουΙνδία: Τραγωδία με τον θάνατο 13 παιδιών – Συγκρούστηκε σχολικό με τρένο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments