Πολιτική

Κουρουμπλής: “Πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει ακόμα μια ευκαιρία στον Τσίπρα”

Κουρουμπλής: “Πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει ακόμα μια ευκαιρία στον Τσίπρα”
Όσον αφορά ενδεχόμενη συνεργασία με την κεντροαριστερά, τόνισε ότι «δεν υπάρχει άλλος δρόμος».

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σε σημερινές δηλώσεις του, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το 2015, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση, προσπάθησε την ανατροπή, ωστόσο, όπως τόνισε, «σπάσαμε τα μούτρα μας».

Μιλώντας στον «Θέμα 104,6», ο κ. Κουρουμπλής αναφερόμενος στο αφήγημα της κυβέρνησης, για έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο, ξεκαθάρισε ότι «δεν λέει κανείς ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια. Βγαίνει η χώρα από το μνημόνιο και αποκτά ένα καλύτερο χειρισμό. Θα υπάρξει εποπτεία, επιτροπεία δεν θα υπάρχει».

Όσον αφορά ενδεχόμενη συνεργασία με την κεντροαριστερά, τόνισε ότι «δεν υπάρχει άλλος δρόμος». «Για την κεντροαριστερά ο μόνος δρόμος για να υπάρξουν, είναι η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με μια προγραμματική σύμπραξη, δεν υπάρχει άλλος δρόμος», ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής.

Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Πετρόπουλου, για μειώσεις στις συντάξεις από τον Δεκέμβριο, ο υπουργός Ναυτιλίας επεσήμανε πως «ο Πετρόπουλος είπε αυτά που έπρεπε να πει. Στη ζωή και στην πολιτική υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που δημιουργούν εξελίξεις. Μπορεί να πάνε καλύτερα τα πράγματα, λίγη υπομονή». «Κυκλοφορώ στον δρόμο και πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα του δώσει ακόμα μια ευκαιρία του Τσίπρα», κατέληξε ο κ. Κουρουμπλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κουρουμπλής: Μετά τις τουρκικές εκλογές λύση για τους δύο στρατιωτικούς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments