Αθλητισμός

AEK: “Βόμβα” με Χιμένεθ – Τέλος ο Ισπανός

AEK: “Βόμβα” με Χιμένεθ – Τέλος ο Ισπανός
ΑΕΚ και Χιμένεθ χωρίζουν τους δρόμους τους. Φαβορί ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να τον αντικαταστήσει.

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ. Μία ανάσα από την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ένωσης βρίσκεται ο Μανόλο Χιμένεθ. Μπορεί  ο Χιμένεθ να πανηγύρισε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές χωρίζουν

Ο δικέφαλος έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Ανδαλουσιάνο προπονητή. Τα “θέλω” του Χιμένεθ όμως φαίνεται ότι απέχουν πολύ από όσα του προσφέρουν οι “κιτρινόμαυροι”. Σε σημείο που η διαφορά να θεωρείται πλέον αγεφύρωτη και το διαζύγιο, έπειτα από 1,5 χρόνο συνεργασίας, προ των πυλών.

Την ίδια στιγμή άλλωστε ο Ισπανός έχει δεχτεί προσφορές και από την πατρίδα του. Αποτελεί τον διακαή πόθο της -προσφάτως υποβιβασθείσας- Λας Πάλμας. Σε δηλώσεις του μάλιστα στη σημερινή “La Provincia”, ανέφερε πως: «Αν δεν καταλήξω σε συμφωνία με την ΑΕΚ θα πάω στη Λας Πάλμας».

Και στο βάθος… Ουζουνίδης για την ΑΕΚ

Σε ό,τι αφορά τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ; Εφόσον οριστικοποιηθεί το διαζύγιο με τον Χιμένεθ, τότε No1 φαβορί προβάλλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Το όνομα του Εβρίτη τεχνικού ακούγεται εδώ και καιρό για την Ένωση, χωρίς πάντως να έχει γίνει κάποια επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι η περίπτωση του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού “παίζει” δυνατά, εφόσον πάντα δεν συνεχίσει ο Χιμένεθ, μιας και χαίρει μεγάλης εκτίμησης εντός Ένωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

AEK: Κατέθεσε το 1,8 εκατομμύρια ευρώ για Λιβάγια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments