Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 23χρονης που εμπλέκεται στην υπόθεση “ομηρίας” στο Ωραιόκαστρο

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 23χρονης που εμπλέκεται στην υπόθεση “ομηρίας” στο Ωραιόκαστρο
Η 23χρονη εμπλέκεται στην υπόθεση «ομηρίας», στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ως συνεργός του 58χρονου άντρα.

Μία 23χρονη συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά από σχετικό ένταλμα σύλληψης ανακρίτριας του τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία της αρπαγής.

Η 23χρονη εμπλέκεται στην υπόθεση «ομηρίας», ως συνεργός ενός 58χρονου που κατηγορήθηκε τον προηγούμενο μήνα ότι κρατούσε «φυλακισμένα» στο σπίτι του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, τα δύο ξαδέλφια του, μία 48χρονη κι έναν 47χρονο.

Το χρονικό της ομηρείας 

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, εξιχνίασαν την υπόθεση ομηρίας , όπου ένας 58χρονος κρατούσε αιχμάλωτα δύο ξαδέλφια του επί 8 μήνες, αποσπώντας 81.000 ευρώ.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 58χρονος ξάδερφος τους, σε βάρος του οποίου, καθώς και σε βάρος της 23χρονης κόρης του και ακόμη μίας συνεργού τους, σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίσταση για αρπαγή, ληστεία, εκβίαση, απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Σε βάρος των τριών δραστών (του 58χρονου, της κόρης του και της συνεργού τους) σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή, ληστεία, εκβίαση, απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή αλλά και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σε αυτό το σπίτι κρατούσε ο 58χρονος ομήρους τα δύο ξαδέλφια του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 58χρονος που κρατούσε ομήρους τα ξαδέλφια του

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments