Αθλητισμός

Who is Tsitsipas: Τα “κατορθώματά” του τον κάνουν παγκοσμίως γνωστό

Who is Tsitsipas: Τα “κατορθώματά” του τον κάνουν παγκοσμίως γνωστό
Από Τσιτσιπάς γίνεται... Tsitsipas. Τα στενά όρια της Κύπρου δεν δείχνουν να χωρούν το ταλέντο του! Ο Στέφανος στο δρόμο της δόξας.

Θα μπορούσε να ήταν μια παραλλαγή εκείνου που είχε πει κάποτε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, όταν η Γιουνάιτεντ είχε αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. “Who is Giourkas?” είχε αναφωνήσει ο μεγάλος Φέργκιουσον βλέποντας τις ενδεκάδες. Τριάντα λεπτά αργότερα ο Γιούρκας σκόραρε εναντίον της Μάντσεστερ. Λίγα χρόνια αργότερα τον έμαθε όλη η Ευρώπη. “Who is Tsitsipas?” είναι η εύλογη ερώτηση αρκετών fans του παγκοσμίου τένις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της καταξίωσης και της αναγνώρισης σε κάθε του εμφάνιση. Σε κάθε παιχνίδι που δίνει. Χθες έδωσε μια συγκλονιστική μάχη με τον Ντομινίκ Τιμ, η οποία θα συνεχιστεί σήμερα. λόγω της μεγάλης αργοπορίας να ξεκινήσει ο μεταξύ τους αγώνας από τη χρονική διάρκεια αυτών που προηγήθηκαν!

Ο Ντομινίκ Τιμ έχει τραβήξει τα… πάνδεινα από έναν τρομερό σε δεύτερο και τρίτο σετ Στέφανο Τσιτσιπά αλλά έχει βρει τη δύναμη να προηγηθεί με 2-1 σετ, 6-2, 2-6, 6-4 πριν το σκοτάδι διακόψει ακόμα έναν αγώνα του απογευματινού προγράμματος στο φετινό Roland Garros.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής για ακόμη μια φορά παίζει τένις κορυφαίου επιπέδου, έχει ρίξει στα «σχοινιά» ουκ ολίγες φορές τον φημισμένο αντίπαλό του, πήρε με θαυμάσιο τρόπο το δεύτερο σετ αλλά έχασε στις λεπτομέρειες το τρίτο κάτι που σίγουρα δυσχεραίνει την αποστολή του την Πέμπτη.

Ωστόσο, αν βρει τον ρυθμό των δύο τελευταίων σετ φυσικά και έχει ελπίδες σε έναν αγώνα που αποδεικνύει, για πολλοστή φορά φέτος, πως ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο. Και έχει γίνει πια για τα καλά… Tsitsipas.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χοντρό επεισόδιο του Στέφανου Τσιτσιπά με Ρώσο αντίπαλό του (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments