Ειδήσεις

Ποιος υποδύεται τον κακό φυλακισμένο στην ταινία “OUTLANDERS” του Αντώνη Μανδρανή;

Ποιος υποδύεται τον κακό φυλακισμένο στην ταινία “OUTLANDERS” του Αντώνη Μανδρανή;
Ο Αντώνης Μανδρανής είναι σε πυρετό προετοιμασιών για την νέα ταινία που σκηνοθετεί.

Στην ταινία “OUTLANDERS”, συμμετέχουν μεγάλα ονόματα- έκπληξη ιδιαιτέρως αγαπητά και δημοφιλή αλλά και ο αγαπημένος ταλαντούχος χορογράφος και ηθοποιός Κωνσταντίνος Μενούνος. Αν και γνωρίζουμε τα ονόματα το μόνο που μπορούμε επί της παρούσης να αποκαλύψουμε είναι πως έχουν στις πλάτες τους ένα τεράστιο φορτίο επιτυχιών τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση και το θέατρο. Μάλιστα ο ένας εκ των ηθοποιών έχει κάνει διεθνή καριέρα και απασχολεί την περίοδο αυτή τα ΜΜΕ. Σεβόμενοι όμως την παράκληση του σκηνοθέτη Αντώνη Μανδρανή θα τα αποκαλύψουμε μόλις μας δώσει το «πράσινο φως».

Εμείς, επειδή ξέρουμε πόσο τον αγαπάτε και διαβάζουμε τα σχόλια που κάνετε στα social media τον συναντήσαμε για να μάς δώσει μια πρόγευση της ταινίας αλλά και του ρόλου του.

Κωνσταντίνε πες μας λίγα λόγια για την ταινία “OUTLANDERS” και τι πραγματεύεται;

Πρόκειται για μια ταινία “προφητική” γιατί μας δίνει μια πρόγευση για όσα θα ζήσουμε σε παγκόσμια κλίμακα και ούτε καν περνούν από το μυαλό μας. Δε θα ήθελα επί του παρόντος να αποκαλύψω περισσότερα για την ταινία αλλά εν καιρώ εδώ είμαστε να τα πούμε εκ νέου.

Ποιος είναι ο ρόλος σου;

Υποδύομαι το ρόλο ενός κακού φυλακισμένου. Ο ρόλος, ομολογώ, ήταν πρόκληση. Ο χαρακτήρας αυτού του ανθρώπου είναι κόντρα σε μένα και στην προσωπικότητά μου. Αποτέλεσμα όσων προανέφερα ήταν να δουλέψω σκληρά για να τον κατανοήσω και να τον υποδυθώ. Για να πετύχω αυτό που είχε στο μυαλό του ο σκηνοθέτης Αντώνης Μανδρανής γυρίσαμε 5 φορές τη σκηνή, αλλά πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τον κόπο μας. Ήμασταν εγώ και οι συγκρατούμενοί μου ένα παρεάκι και η κουβέντα μας γύριζε γύρω από τη δραπέτευσή μας καθώς και το τί γίνεται στον έξω κόσμο, δηλαδή στην κοινωνία.

Πώς ήταν όλη η ατμόσφαιρα;

Η σκηνή γυρίστηκε σ’ ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα λίγο πριν καταρρεύσει και μάς πλακώσει (γέλια). Λερωθήκαμε, ήμασταν μέσα στη σκόνη και στη μουτζούρα αλλά τα καλά κόποις κτώνται. Με όλους τους συναδέλφους γίναμε μια παρέα καθώς υπήρχε ομαδικότητα και συναδελφική κατανόηση τόσο στη διάρκεια αναμονής των γυρισμάτων όσο και στη σκηνή της φυλακής. Για μένα ήταν χαρά και τιμή όλη η συνεργασία διότι γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους του χώρου όπως ο Σπύρος Φωκάς και ο Κώστας Βουτσάς. Ανθρώπους με μεγάλη διαδρομή, γεμάτους καλοσύνη και έμφυτη ευγένεια. Αποτελεί για όλους εμάς μεγάλη προίκα στο βιογραφικό μας. Το να συνεργάζεται ένας νέος άνθρωπος με τα ιερά τέρατα της υποκριτικής είναι σχολείο. Βέβαια, ΑΝΤΒη ταινία είναι σε εξέλιξη και θέλει περίπου ένα χρόνο ωσότου ολοκληρωθεί πλήρως. Κατά συνέπεια θα υπάρξουν πολλά νεότερα τόσο από πλευράς πλοκής όσο και συμμετεχόντων.

Αλήθεια Κωνσταντίνε πώς προέκυψε η εν λόγω συνεργασία;

Από το πουθενά (γέλια). Έγινε διαδικτυακά στη μια τα ξημερώματα. Λαμβάνω στο inbox μου την πρόταση του Αντώνη Μανδρανή ζητώντας μου να επικοινωνήσω μαζί του. Πράγματι ήρθα σ’ επαφή μαζί του και μου εξήγησε το concept της ταινίας αλλά και τους συμμετέχοντες. Ομολογώ πως ευχαριστήθηκα απ’ όσα άκουσα καθώς και το ρόλο που ήθελε να μου εμπιστευτεί. Τελευταία όπως ήδη γνωρίζετε θέλω να ασχοληθώ ακόμη περισσότερο με την υποκριτική, συνδυάζοντας τις δυο μεγάλες αγάπες μου που είναι ο χορός και η ηθοποιία. Όσοι με παρακολουθούν να υποκρίνομαι μου λένε πως “το έχω”. Βέβαια, απαιτεί σκληρή δουλειά για να φτάσω στο επίπεδο που έχω ως χορογράφος και χορευτής. Όμως, όποιος έχει υπομονή, εργάζεται σκληρά και μεθοδικά μαζί με το ταλέντο έχει πάντα προοπτικές.

Προσπαθώ να ακολουθώ πιστά τις οδηγίες του σκηνοθέτη και παρακολουθώ με ορθάνοιχτα μάτια και αυτιά όσα γίνονται γύρω μου. Μην ξεχνάμε το ρητό τουPaulo Coelho de Souza: “Οι πολεμιστές του φωτός συχνά αναρωτιούνται τι δουλειά έχουν εδώ. Πολλές φορές σκέφτονται πως η ζωή τους δεν έχει κανένα νόημα. Γι΄ αυτό είναι πολεμιστές του φωτός. Επειδή κάνουν λάθη. Επειδή αναρωτιούνται. Επειδή επιμένουν να αναζητούν ένα νόημα. Και στο τέλος θα το βρουν”.

Έτσι είναι και η υποκριτική αλλά και όσα καταπιάνεται ο άνθρωπος. Η εμπειρία ήταν μοναδική παρόλο που ήταν αρκετά κουραστική. Ήμασταν όλη μέρα στον ήλιο και γίναμε ελαφρώς κόκκινοι και κουρούμπελο (γέλια). Τόσο το συνεργείο όσο και οι συνεργάτες του σκηνοθέτη μαζί μ’ όλους τους αξιόλογους ηθοποιούς και πολλά νέα και ταλαντούχα παιδιά το αντέξαμε και φυσικά η ανάμνησή μας είναι πολύ γλυκιά. Όλα στη ζωή τα υπομένεις αν έχεις πάθος και καλό χαρακτήρα και βλέπεις τα θετικά που αποκομίζεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments