Αθλητισμός

“Μπουρλότο” Αλαφούζου, “δένει” τα χέρια του Νταμπίζα – Ποιος του… έκλεισε το τηλέφωνο

“Μπουρλότο” Αλαφούζου, “δένει” τα χέρια του Νταμπίζα – Ποιος του… έκλεισε το τηλέφωνο
Τα λεφτά που δεν έδωσε όταν έπρεπε ο Αλαφούζος έχουν... δέσει τον Νταμπίζα.

Ο Νίκος Νταμπίζας είναι αναγκασμένος να… παλεύει με τα θηρία. Προσπαθεί να τρέξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό έχοντας στα χέρια του ελάχιστα οικονομικά όπλα. Φάνηκε από την περίπτωση των Κάτσε και Μυστακίδη.

Ρώτησε ο Νταμπίζας τον Αλαφούζο τι χρήματα να προτείνει στον ΠΑΟΚ και άκουσε ένα ποσό που τον έκανε να… ντραπεί. Μετέφερε την πρόταση στον ΠΑΟΚ και φυσικά στη Θεσσαλονίκη αρνήθηκαν να μπουν σε οποιαδήποτε διαδικασία συζήτησης.

Μέσα σε λίγες μέρες, ο Νταμπίζας άκουσε και δεύτερη ομάδα να του αρνείται οποιαδήποτε κουβέντα. Κι όχι μόνο να του αρνείται, αλλά να του… κλείνουν σχεδόν στα μούτρα το τηλέφωνο. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού τηλεφώνησε στον Αστέρα για να ρωτήσει για τον Τάσο Δουβίκα, αλλά μόνο που δεν… γέλασαν στην Τρίπολη.

Βλέπετε, ο Αλαφούζος χρωστάει ακόμα στον Αστέρα περίπου 350.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Κουρμπέλη που έγινε πριν από 1,5 μήνα. “Εδώ μας χρωστάει ο Παναθηναϊκός ακόμα, είναι δυνατόν να συζητήσουμε για παίκτη που κοστίζει 1,5 εκατομμύριο”, ήταν η ατάκα προς τον Νταμπίζα. Άδικο έχουν;

Ο Αλαφούζος με τους χειρισμούς του έχει βάλει… μπουρλότο σε όλα. Μα πάνω απ’ όλα στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Και δυσκολεύει πολύ το έργο του Νταμπίζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν παίζει μόνος του ο Καραγκούνης – Η… έκπληξη του Παϊρότζ για παλαίμαχο ποδοσφαιριστή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments