Ειδήσεις

Lamborghini Aventador S Roadster: Πόσο κοστίζει αυτό το αυτοκίνητο

Lamborghini Aventador S Roadster: Πόσο κοστίζει αυτό το αυτοκίνητο
Το πίσω παρμπρίζ της Lamborghini φέρει ηλεκτρικό μηχανισμό για να ανοίγει.

Τα πολυτελή αυτοκίνητα υψηλής αξίας εξακολουθούν να παράγονται από ειδικευμένες αυτοκινητοβιομηχανίες. Στη λίστα των νέων supercars περιλαμβάνεται και η Lamborghini Aventador S Roadster, αυτοκίνητο που κοστίζει πάνω από 313.000 ευρώ στην Ευρώπη.

Η επαφή των δυο επιβατών με τον αέρα και τον ήλιο ξεκινά μόλις αφαιρεθούν τα δυο τμήματα της οροφής.

Τότε αποκαλύπτεται ο ανοιχτός χαρακτήρας του πανάκριβου αυτοκινήτου. Τα αναιρούμενα τμήματα της οροφής έχουν βάρος κάτω από έξι κιλά και αποθηκεύονται εύκολα στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου.

Το πίσω παρμπρίζ φέρει ηλεκτρικό μηχανισμό για να ανοίγει, όταν ο οδηγός επιθυμεί να ακούσει τον ήχο του κινητήρα. Το μοτέρ ανήκει στη κατηγορία των συνόλων V12. Έχει χωρητικότητα 6.000 κ.εκ. και παράγει ισχύ 740 ίππων. Ιδιαίτερα μεγάλη είναι και η ποσότητα της ροπής που αγγίζει τα 69,8 χλγμ. Οι επιδόσεις είναι καταιγιστικές.

Το ξεχωριστό ανοικτό αυτοκίνητο μέσα σε 3΄΄ έχει ολοκληρώσει το τυπικό τεστ 0-100 χλμ./ώρα. Η τελική ταχυτητα φθάνει τα 350 χλμ./ώρα.

Στο εσωτερικό, ο ψηφιακός ταμπλό TFT μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις του οδηγού και το Apple CarPlay είναι στάνταρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments