Πολιτική

Δημήτρης Καμμένος για Σκοπιανό: Εγκληματική μια λύση με το όνομα «Μακεδονία»

Δημήτρης Καμμένος για Σκοπιανό: Εγκληματική μια λύση με το όνομα «Μακεδονία»
Την διαφωνία των ΑΝΕΛ με την ύπαρξη του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία της ΠΓΔΜ επανέλαβε για μια ακόμη φορά ο Δημήτρης Καμμένος.

Την απόλυτη διαφωνία των ΑΝΕΛ σε μια λύση στο ονοματολογικό με τον όρο «Μακεδονία» εξέφρασε ο Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας στο epsilontv, ο αντιπρόεδρος της Βουλής ξεκαθάρισε:

«Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν όνομα που θα δοθεί στα Σκόπια με τον όρο “Μακεδονία”. Θα είναι εγκληματικό αν έρθει λύση με το όνομα “Μακεδονία”. Δεν βλέπω λύση στο Σκοπιανό»

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε και την αντίθεσή του στην απόφαση να φωταγωγηθεί η Βουλή, το βράδυ του Σαββάτου, για το Athens Pride. «Το άγαλμα του Αγνώστου στρατιώτη δεν πρέπει να το προσβάλλουμε. Είναι προσβολή γιατί έχει χυθεί αίμα στη Βουλή», σχολίασε.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επισήμανε ότι το 2019 και το 2020 θα είναι δυο πολύ δύσκολες χρονιές, ενώ σημείωσε ότι θα είναι συμβουλευτικός ο ρόλος του ΔΝΤ μετά το τέλος του προγράμματος. «Θα κριθεί στις 21 Ιουνίου ο ρόλος του ΔΝΤ. Καλό θα ήταν να εγγυηθεί την έξοδο το Eurogroup, χωρίς όμως να υπάρξει πιστοληπτική γραμμή».

Τέλος, αναφερόμενος στους 2 Ελληνες στρατιωτικούς, που έχουν ήδη συμπληρώσει 100 ημέρες κρατούμενοι στις φυλακές Αδριανούπολης, δήλωσε: «Θα τραβήξει πολύ μακριά η βαλίτσα και δεν βλέπω να αποφυλακίζονται μετά τις εκλογές της 24ης Ιουνίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δημήτρης Καμμένος: Οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί δεν θα είναι ποτέ προϊόν ανταλλαγής

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments