Αθλητισμός

“Βαρύ” όνομα για αντί – Ουάρντα στον Ατρόμητο – Έπαιξε σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό

“Βαρύ” όνομα για αντί – Ουάρντα στον Ατρόμητο – Έπαιξε σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό
Όνομα - έκπληξη έχει στη λίστα του ο Κάναντι για τον Ατρόμητο.

Ο Νταμίρ Κάναντι θα ήθελε πάρα πολύ να έχει και την επόμενη σεζόν τον Αμρ Ουάρντα, όμως γνώριζε από νωρίς πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, με τη σεζόν που έκανε, ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του και πλέον κοστολογείται περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ. Εκτός των άλλων, ο Λουτσέσκου φέρεται να του δίνει την ευκαιρία για να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος αναζητεί στην αγορά έναν παίκτη που θα του λύσει τα χέρια και θα πάρει τον ρόλο του Αιγύπτιου, γνωρίζοντας πως θα είναι δύσκολο να βρει ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του. Όμως έχει μια λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Μέσα σ’ αυτούς είναι ένας άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Γιάννη Μυστακίδη. Ο “Μύστα” θα ακολουθήσει την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, με σκοπό να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο με τόσους μεσοεπιθετικούς που έχει ο δικέφαλος.

Ο Παναθηναϊκός θα παρακολουθεί την υπόθεση και θα περιμένει κι αν δει πως δεν είναι στα πλάνα του Λουτσέσκου, θα τον ζητήσει εκ νέου δανεικό. Το ίδιο θα κάνει και ο Ατρόμητος. Με δέλεαρ μια θέση βασικού και φυσικά την ευρωπαϊκή συμμετοχή τους, οι Περιστεριώτες θα προσπαθήσουν να πείσουν τον παίκτη πως είναι ικανοί να του δώσουν κίνητρο για να παίξει στο Περιστέρι. Και να φέρουν ως παράδειγμα τον Ουάρντα και τη χρονιά που έκανε, καταφέρνοντας να γυρίσει το… κλίμα και πλέον στη Θεσσαλονίκη να τον θεωρούν ως μια επιλογή όχι μόνο για να δίνει λύσεις, αλλά για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απόλυτη επιβεβαίωση για Λουτσέσκου, «χρυσάφι» από Σαββίδη και μεγάλο «μπαμ»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments