Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Σουηδία – Νότια Κορέα 1-0

Μουντιάλ 2018: Σουηδία – Νότια Κορέα 1-0
Η Σουηδία στον πρώτο της αγώνα στο Μουντιάλ της Ρωσίας κέρδισε με 1-0 την Νότια Κορέα.

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντρέας Γκράνκβιστ στο 65′ λεπτό η Σουηδία πήρε το “τρίποντο” απέναντι στην Νότια Κορέα στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε χωρίς κάτι αξιόλογο με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά φάουλ και τους δύο τερματοφύλακες να μην χρειάζεται να επέμβουν.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ήταν για την Σουηδία στο 21’ με τον Μάρκους Μπεργκ. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού συνδυάστηκε ωραία με τον Αντρέα Γκράνκβιστ αλλά το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε εξαιρετικά ο τερματοφύλακας της Κορέας σε κόρνερ.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Μπεργκ είχε μία ακόμα πολύ μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και κόντρες μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ όμως ο Παρκ με αυτοθυσία έκανε το τάκλιν και έδιωξε την μπάλα εκ νέου σε κόρνερ.

Στο 64’ ο Κιμ ανέτρεψε τον Κλάεσον. Ο Σλοβένος διαιτητής έκανε σωστή χρήση του VAR και υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκράνκβιστ που έστειλε τον αντίπαλο τερματοφύλακα από την άλλη γωνία και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Οι ενδεκάδες:

  • Σουηδία: Όλσεν, Λούστιγκ, Γκράνκβιστ, Αουγκούστινσον, Γιάνσον, Λάρσον (81′ Σβένσον), Έκνταλ (71′ Χίλιεμαρκ), Φόρσμπεργκ, Κλάεσον, Μπεργκ, Τοϊβόνεν (77′ Τέλιν).
  • Νότια Κορέα: Τσο Χιούν Γου, Λι Γιoνγκ, Παρκ Τζου Χο (21′ λ.τ. Κιμ), Κιμ Μιν Γου, Τζανγκ Χιούν Σου, Κου Τζα Τσέολ (73′ Λι Σέουνγκ-Γου), Κι Σουνγκ Γιουένγκ, Λι Τζάε Σουνγκ, Σον Χέουνγκ Μιν, Κιμ Σιν Γουκ (66′ Τζουνγκ Βου-Γιουγνκ), Χουάνγκ Χι Τσαν.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments