Αθλητισμός

Απόλυτη επιβεβαίωση για τον “βράχο” της άμυνας της ΑΕΚ – Πως θα πάρει τον παιχταρά

Απόλυτη επιβεβαίωση για τον “βράχο” της άμυνας της ΑΕΚ – Πως θα πάρει τον παιχταρά
Το www.pagenews.gr είχε γράψει πρώτο για τα "θέλω" του Ουζουνίδη για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ.

“Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει ο Βράνιες, αν η πρόταση είναι ικανοποιητική. Αρκεί να βρεθεί ένας αντικαταστάτης είτε καλύτερος, είτε ισάξιος του Βόσνιου. Ένας… Μολέδο, όπως έχει πει στους ανθρώπους της ομάδας. «Θέλω έναν σαν τον Μολέδο αν φύγει ο Βράνιες. Έναν αμυντικό έμπειρο και ηγέτη». Φυσικά, πολλοί θα σκεφτούν «γιατί όχι τον ίδιο τον Μολέδο;». Τίποτα δεν είναι απίθανο. Άλλωστε η ΑΕΚ προσπάθησε και τον Γενάρη. Και ο Μολέδο το Σάββατο θα είναι στην Ελλάδα. Λέτε να δούμε ένα τόσο… τραβηγμένο σενάριο;”

Στις 13 Ιουνίου το www.pagenews.gr αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να προκύψει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ροντρίγκο Μολέδο. Σε μια περίοδο που ο Βραζιλιάνος παρουσιαζόταν ως πρώτος στόχος του Ολυμπιακού. Μια εβδομάδα αργότερα, ο Μολέδο είναι ξεκάθαρα στο στόχαστρο της Ένωσης. Και μάλιστα έκανε και ραντεβού με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Η υπόθεσή του πάντως μόνο εύκολη δεν είναι. Η Ιντερνασιονάλ έχει υψηλές απαιτήσεις, αφού χρήματα από πιθανή πώληση δικαιούται και ο Παναθηναϊκός. Και μάλιστα αρκετά. Στα δύο εκατομμύρια είναι η ρήτρα. Ήδη η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για να ρίξει τα χρήματα. Κι αυτό είναι και το… μυστικό.

Για να έχει ελπίδες να πάρει τον Μολέδο, θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού τουλάχιστον στα μισά χρήματα. Διότι 2 εκατομμύρια για τον Παναθηναϊκό και άλλα 2 για την Ιντερνασιονάλ, είναι πάρα πολλά. Περισσότερα κι απ’ αυτά που πουλήθηκε ο Βράνιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Καρέλη» θέλει ο Ουζουνίδης για την επίθεση, τι γίνεται με αντί Βράνιες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments