Αθλητισμός

Μετά το Βράνιες πάει και για… ζημιά στον Ολυμπιακό η Άντερλεχτ – Γι’ αυτόν δίνουν τα πάντα οι Βέλγοι

Μετά το Βράνιες πάει και για… ζημιά στον Ολυμπιακό η Άντερλεχτ – Γι’ αυτόν δίνουν τα πάντα οι Βέλγοι
"Χαλάστρα" στον Ολυμπιακό θέλει να κάνει η Άντερλεχτ με τον παιχταρά.

Η Άντερλεχτ φαίνεται πως έχει μπόλικο χρήμα να διαθέσει στην αγορά και να ισχυροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό. Έδωσε εκατομμύρια για να κάνει δικό της τον Όγκνιεν Βράνιες και πλέον στοχεύει αλλού. Για την ακρίβεια στην ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής.

Νούμερα ένα στόχος για την Άντερλεχτ είναι να διατηρήσει τον Λαζάρ Μάρκοβιτς στο ρόστερ της. Και είναι αποφασισμένη να κάνει… τα πάντα.

Στους “μοβ”, ο 24χρονος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν, με τους Βέλγους να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο πολύ που θέλουν να τον αγοράσουν από τη Λίβερπουλ!

Όπως αναφέρουν βελγικά και σέρβικα δημοσιεύματα η ομάδα που μόλις χθες ανακοίνωσε την απόκτηση του Ογκνιέν Βράνιες προσφέρει στον Μάρκοβιτς τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ!

Αυτή φέρεται να είναι η καλύτερη προσφορά που έχει στα χέρια του ο winger, γεγονός που κάνει περίπλοκο το σενάριο να μετακομίσει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” σύμφωνα με το ρεπορτάζ θέλουν τον παίκτη δανεικό, καλύπτοντας ένα μέρος το συμβόλαιο του και το άλλο οι “Ρεντς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είδαν Μουντιάλ στα γραφεία του Ολυμπιακού – Ποιος τους τρέλανε και τι κίνηση εκατομμυρίων ετοιμάζουν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments