Αθλητισμός

Viral: Η πανέμορφη Ιρανή φίλαθλος που δάκρυσε και κάνει τον γύρο του κόσμου (pics)

Viral: Η πανέμορφη Ιρανή φίλαθλος που δάκρυσε και κάνει τον γύρο του κόσμου (pics)
Η κυβέρνηση του Ιράν επέτρεψε στις γυναίκες να βρεθούν ξανά στα γήπεδα μετά από 37 χρόνια. Και μία απ' τις γυναίκες που είδε από κοντά το ματς της Εθνικής ομάδας της χώρας της με την Ισπανία έγινε viral για την ομορφιά της και το κλάμα της!

Απίθανο κι όμως… ποδοσφαιρικό! Η Κυβέρνηση του Ιράν άνοιξε τις πόρτες γηπέδου για τις γυναίκες της χώρας, κάτι που είχε να συμβεί από τον Οκτώβρη του 1981 σε τοπικό ντέρμπι! Έπειτα από 37 χρόνια οι Ιρανές… επέστρεψαν στα γήπεδα για χάρη του Μουντιάλ. Το στάδιο Αzadi στην Τεχεράνη (100.000 θέσεων) άνοιξε τις πόρτες για να παρακολουθήσουν οι Ιρανοί από γιγαντοοθόνη την κρίσιμη αναμέτρηση της χώρας τους με την Ισπανία. Εκατοντάδες γυναίκες ήταν ανάμεσα στους φιλάθλους και μια νέα σελίδα γράφτηκε στην ιστορία της χώρας.

Πριν λίγες ημέρες μία Ιρανή είχε ζητήσει από τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, να παρέμβει, ώστε να γίνει άρση της απαγόρευσης εισόδου των γυναικών στα γήπεδα. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είχε τονίσει πως ο Πρόεδρος Ρουχάνι θα άλλαζε τον νόμο! Παράλληλα, είχαν αναρτηθεί πανό γι αυτό το λόγο…

Και τελικά χθες, για πρώτη φορά από το 1981 οι γυναίκες της Τεχεράνης μπήκαν σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και με δάκρυα και χαρά είδαν σε γιγαντοοθόνες τη χώρα τους να παίζει στο Μουντιάλ.

Παράλληλα, στις εξέδρες του σταδίου που αγωνιζόταν η Εθνική ομάδα της χώρας τους με την Ισπανία, οι Ιρανές ξεχώρισαν. Με την παρουσία τους και την ομορφιά τους, ανάγκασαν τους φωτογράφους να εστιάσουν πάνω τους.

Μία απ’ αυτές κάνει από χθες τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου. Μια πανέμορφη Ιρανή, η οποία είχε ζωγραφίσει τη σημαία της χώρας της στο μάγουλό της, αλλά στο φινάλε του αγώνα ο φακός την έπιασε να κλαίει για την ήττα της ομάδας της από την Ισπανία.

Δείτε την:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Natali Nemchinova: Η πιο όμορφη Ρωσίδα φίλαθλος είναι… πορνοστάρ (pics)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments