Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Δημήτρης Κουφοντίνας: Επέστρεψε στις φυλακές μετά τη νέα διήμερη άδεια (pics)
Δημήτρης Κουφοντίνας: Επέστρεψε στις φυλακές μετά τη νέα διήμερη άδεια (pics) | Pagenews.gr
Pagenews Team 21 Ιουνίου 2018, 08:43 | ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 09:48 21 Ιουνίου 2018, 9:48

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού το πρωί της Τρίτης και σήμερα επέστρεψε σε αυτές.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού συνοδευόμενος από την σύζυγο και τον γιο του.

Ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη επέστρεψε περίπου μισή ώρα νωρίτερα, από την προβλεπόμενη ώρα.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Η νέα άδεια και οι αντιδράσεις

Η νέα 48ωρη άδεια του «Λουκά» της 17 Νοέμβρη εγκρίθηκε μετά την απεργία πείνας στην οποία είχε κατέλθει.

Ο Δ. Κουφοντίνας πέρασε την πύλη των φυλακών, λίγο μετά τις 9:20 το πρωί, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του Αγγελική Σωτηροπούλου και τον γιο του Έκτορα. Οι αντιδράσεις για την άδεια στον Κουφοντίνα

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις για τη νέα άδεια που έλαβε ο καταδικασμένος τρομοκράτης.

Tην αντίδραση της Βρετανίδας πρεσβευτού στην Αθήνα, Κέιτ Σμιθ, προκάλεσε η χορήγηση νέας 48ωρης άδειας, από τις φυλακές Κορυδαλλού, στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Συμφωνώ. Η θέση μας είναι γνωστή. Προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στις οικογένειές τους» έγραψε, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Κέιτ Σμιθ, έχοντας αναδημοσιεύσει στην αμέσως προηγούμενη ανάρτησή της την ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας, με την οποία εκφράζει την καταδίκη της «για την τρίτη χορήγηση άδειας στον καταδικασμένο τρομοκράτη και δολοφόνο».

«Συμφωνώ. Η θέση μας είναι γνωστή. Προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στις οικογένειές τους» υπογράμμισε. Η νέα άδεια εξόργισε την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα

Την απερίφραστη καταδίκη της για τη χορήγηση νέας άδειας, από τις φυλακές Κορυδαλλού, στον Δημήτρη Κουφοντίνα, εκφράζει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρίτη αυτή παραχώρηση άδειας σε έναν καταδικασμένο τρομοκράτη και δολοφόνο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρεσβεία και σημειώνει:

«Είναι μια επαίσχυντη αδικία για τις οικογένειες των πολυάριθμων θυμάτων του και ένα περαιτέρω κίνητρο για τους αναρχικούς οπαδούς του να διαπράττουν βίαιες και καταστροφικές πράξεις στο όνομά του» Κώστας Μπακογιάννης: Είσαι αμετανόητος δολοφόνος; Κάνε μια απεργία πείνας

Με ένα αιχμηρό σχόλιό του στο Facebook αναφέρθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης στην είδηση ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας πήρε για 3η φορά άδεια από τις φυλακές.

Σχολιάζοντας την απεργία πείνας του εκτελεστή της «17 Νοέμβρη» που δολοφόνησε τον πατέρα του.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας σημείωσε ότι «κατά τα λοιπά, το κράτος δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και κυρίως δεν συναλλάσσεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δημήτρης Κουφοντίνας: Βγήκε με νέα άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού (pics)

Ετικέτες: 


2018