Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Οι αστρολογικές προβλέψεις 22 ως 24 Ιουνίου 2018: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό και οι προβλέψεις για τα ζώδια
Οι αστρολογικές προβλέψεις 22 ως 24 Ιουνίου 2018: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό και οι προβλέψεις για τα ζώδια | Pagenews.gr
Pagenews Team 21 Ιουνίου 2018, 21:08 21 Ιουνίου 2018, 21:08

Στο τριήμερο αυτό βρισκόμαστε μπροστά σε απροσδόκητες ενέργειες, που σκοπό έχουν να ανατρέψουν με ευχάριστο τρόπο τις προγραμματισμένες μας δράσεις.

Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό για αρχή, την ημέρα του Σαββάτου, και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά! Απροσδόκητες εκπλήξεις εύκολα θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις εντελώς το πρόγραμμά σου και να βρεθείς σε τελείως διαφορετικούς προορισμούς από αυτούς που έχεις κανονίσει. Έχει ενδιαφέρον να παρατηρείς το τι μπορεί να προκύψει, μια και όλα κινούνται κάτω από την επιρροή της έκπληξης και του αιφνιδιασμού.
Κάτω από την επίδραση της όψης αυτής είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά και σε ξαφνικές γνωριμίες, που χαρακτηρίζονται από έντονο ενθουσιασμό. Ίσως, ακόμα, να στραφείς σε δράσεις που έχουν τελείως διαφορετικό αντικείμενο απ΄ ότι έκανες μέχρι τώρα.

Εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι πως τις ημέρες αυτές, αν κινηθείς με ευελιξία, μπορεί να πετύχεις ίσως και κάτι ασυνήθιστο που θα σε ενθουσιάσει. Κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες των πρώτων ημερών, ακολούθησε τις εξελίξεις που ανοίγονται μπροστά σου, γιατί μπορεί να ζήσεις καταστάσεις που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου και θα σου προσφέρουν έντονες συγκινήσεις.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα έρχεται να δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές μας, κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς η επικοινωνία δημιουργεί αρκετούς σκοπέλους που χρειάζεται να προσέξουμε.

Αρχικά, είναι σημαντικό είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι σε κάθε περίπτωση, αφού αυτά που ακούμε από τους γύρω μας δημιουργούν την τάση να χάνουμε την ψυχραιμία μας ή την ισορροπία μας. Δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές να υπάρξει και μεγάλη παραπληροφόρηση κι έτσι είναι σημαντικό να το φιλτράρουμε ό,τι ακούμε, πριν το θεωρήσουμε δεδομένο και το εμπιστευτούμε.

Θα κυριαρχούν κάποιες τάσεις εμμονής, που θα μας κάνουν να καταφεύγουμε σε συμπεριφορές ή ιδέες που θολώνουν την αντικειμενικότητα μας και που είναι πιθανό να μας οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις ή αποφάσεις.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται εάν βρισκόμαστε ανάμεσα σε ομάδες ανθρώπων με τις οποίες χρειάζεται να συνεργαστούμε, αφού το κλίμα θα είναι εξαιρετικά τεταμένο και θα ευνοεί τη δημιουργία εντάσεων, διαφωνιών και συγκρούσεων. Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε εγκρατείς και έτοιμοι να υποχωρήσουμε, ώστε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες και να αποτρέψουμε τις ακραίες συμπεριφορές. Επίσης, οι «ταχυδακτυλουργικές» ενέργειες των δύο πλανητών είναι πολύ εύκολο να εξαφανίσουν, ως δια μαγείας, την δουλειά μας από τον υπολογιστή, γι’ αυτό, σε κάθε περίπτωση, ας φροντίσουμε να αποθηκεύουμε ό,τι και αν κάνουμε.

Οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες για κάθε είδους ανασκαφές και ανακαλύψεις, είτε αυτές αφορούν τον εαυτό σου, είτε κάτι που θέλεις να βρεις.

Πηγή: myastro.gr

Ετικέτες: 


2018