Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Πανσέληνος 27/06: Η Μάχη της καρδιάς
Πανσέληνος 27/06: Η Μάχη της καρδιάς | Pagenews.gr
Pagenews Team 22 Ιουνίου 2018, 17:22 22 Ιουνίου 2018, 17:22

Μια ινδιάνικη φυλή ονόμαζε αυτή την Πανσέληνο την Σελήνη των ελαφιών, καθώς συμπίπτει με την ανάπτυξη των κεράτων στα νέα, αρσενικά ελάφια. Λέγεται επίσης Σελήνη των κεραυνών, από τις καλοκαιρινές καταιγίδες.

Ο Ήλιος και η Σελήνη θα είναι σε πλήρη αντίθεση ανάμεσα στον Καρκίνο και στον Αιγόκερω. Ο κύκλος του Καρκίνου είναι ένα ταξίδι προς τα μέσα. Σε αυτή την υδάτινη αναζήτηση, η Πανσέληνος ανεβαίνει σαν κύμα που χτυπάει πάνω στην καρδιά.

Αν και αυτή η Πανσέληνος κατά πολλούς τρόπους αντιπροσωπεύει την κορύφωση της Σελήνης, βρίσκεται στο αντίθετο ζώδιο απ’ αυτό που κυβερνά, δηλαδή απέναντι από τον Καρκίνο. Όταν ένας πλανήτης βρίσκεται σε αυτή τη θέση, είναι αδύναμος και καταπονημένος. Με άλλα λόγια, θα νιώσετε ιδιαίτερα κακοδιάθετοι ή ευαίσθητοι.

Η πολικότητα Καρκίνου – Αιγόκερω είναι, χοντρικά, η πολικότητα ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό. Η ψυχική μεμβράνη που διαχωρίζει τον Καρκίνο από τον εξωτερικό κόσμο είναι λεπτή και πορώδης. Η καρδιά είναι αυτή που κυβερνά τον Καρκίνο, ενώ, απ’ την άλλη, προσκολλάται σε γλυκανάλατες ανέσεις. Πολλή ενέργεια απ’ τον Καρκίνο μας κάνει λυπημένους και ανήσυχους. Ο Αιγόκερως διδάσκει στο καβούρι λογική και συναισθηματική πειθαρχία.

Το καβούρι και ο τράγος προτιμούν σχέσεις / περιβάλλοντα που υπόσχονται μακροβιότητα και ασφάλεια. Αγαπούν επίσης την τέχνη, το φαγητό, τις γάτες, τον ύπνο και τη χαλάρωση. Αυτά τα πλάσματα λαχταρούν να βγάλουν ρίζες και να εγκατασταθούν κάπου από νωρίς στη ζωή τους, σωματικά ή συναισθηματικά.

Ένας σταθερός σύντροφος είναι (συνήθως) πρωταρχικό στοιχείο της εγκατάστασης γι’ αυτούς, αλλά όχι πάντα. Η Πανσέληνος έχει να κάνει με το σπίτι και ότι μας κάνει να νιώθουμε στο σπίτι μας. Έχει να κάνει με την αγάπη και τη δέσμευση.

Στην Πανσέληνο η ενέργεια είναι ιδιαίτερα υψηλή και δεν την νιώθουμε μόνο την ίδια ημέρα, αλλά για αρκετές ημέρες πριν και μετά.

Αυξάνει την συναισθηματική και διαισθητική ενέργεια, όπως ακριβώς τη βιώνουν οι γυναίκες πριν από την περίοδό τους. Το Μάντρα του Καρκίνου είναι: νιώθω. Κάτω από την Πανσέληνο στο ζώδιό του, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιδράμε υπερβολικά.

Αν είστε δυσαρεστημένοι, δεχτείτε την κατάστασή σας αμέσως και μην σπαταλάτε ενέργεια να την πολεμάτε. Πάρτε μια βαθιά ανάσα αν νιώθετε ότι σας προκαλούν ή ότι πνίγεστε. Αν έχετε έναν ασφαλή χώρο, βγάλτε τα όλα από μέσα σας, ό,τι κι αν νιώθετε.

Αυτή η Πανσέληνος θα σχηματίσει σχεδόν μια τέλεια σύνοδο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερω. Αυτός είναι ο καλύτερος δυνατός σύμμαχος της Σελήνης, καθώς ο Κρόνος κυβερνά τον Αιγόκερω και είναι σπίτι του από το Δεκέμβριο του 2017.

Ο Κρόνος είναι μια προσεκτική, αμυντική δύναμη, που θα προστατεύσει την ευαίσθητη καρδιά μας κατά τη διάρκεια της Πανσέληνου. Ο σαρκασμός ή ο φόβος της απόρριψης / αποτυχίας μπορεί να παρερμηνευτεί σε ψυχρότητα ή απαισιοδοξία.

Αφήστε τον εαυτό σας να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για επαγγελματικά ή οικονομικά εγχειρήματα, καθώς ο Κρόνος αυξάνει την αίσθηση της υπευθυνότητας.

Φορέστε ψυχρούς ή γήινους τόνους. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα της καρδιάς. Μείνετε ριζωμένοι με συμβουλές από μεγαλύτερους.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018