Πολιτική

Βόμβα Δανέλλη: Πλάτη στην κυβέρνηση από το Ποτάμι εάν αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ

Βόμβα Δανέλλη: Πλάτη στην κυβέρνηση από το Ποτάμι εάν αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ
Αλαλούμ στο Ποτάμι με τον Σταύρο Θεοδωράκη να διαψεύδει τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον βουλευτή του, Σπύρο Δανέλλη να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ έριξε τη βόμβα λέγοντας πως στην περίπτωση που αποχωρήσουν κι άλλοι βουλευτές από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι “θα βάλει πλάτη”.

Ως βασική προϋπόθεση σε αυτό το σχήμα έθεσε να μην έχουν συμμετοχή οι ΑΝΕΛ.

Ειδικότερα ο κ. Δανέλλης, είπε: «Αν θεωρούμε ότι η συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ είναι πραγματικά δυσβάστακτη σε σχέση με το πολιτικό κόστος – πάντα μιλούσαμε για μια μη εκλεκτική συγγένεια που έδειξε τα όριά της σε πάρα πολλές περιπτώσεις -δική μου άποψη είναι ότι αν δεν είμαστε υποκριτές τότε θα πρέπει να προτείνουμε και εναλλακτική λύση», ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Δηλαδή στη θέση των ΑΝΕΛ θα έπρεπε να υπάρχει στήριξη από κάποιες από τις δυνάμεις που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικές, μέσα σε ένα συγκεκριμένο προγραμματικό πλαίσιο».

«Γι’ αυτό το χρονικό πλαίσιο, με ένα στενό, συγκεκριμένο προγραμματικό πλαίσιο που θα προβλέπει 1,2, 5 θέματα να μπορέσουμε να δώσουμε μια προοδευτική λύση και να διασφαλίσουμε την επίλυση του μακεδονικού για εθνικό συμφέρον, και για τα οικονομικά».

Και αυτή η δήλωση του κ. Δανέλλη ήρθε την ώρα που ο επικεφαλής του του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μέσω ενός tweet που δημοσίευσε, διέψευσε τη στήριξη του κόμματός του προς την κυβέρνηση.

Το tweet του Σταύρου Θεοδωράκη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments